Astro

Pun Mesec danas mnogima donosi olakšanje: Rakovi i Lavovi konačno mogu da odahnu jer sve dolazi na svoje mesto, Vage dominiraju

Šta vama donosi pun Mesec u Biku? 

12.11.2019. - 06:30h
Pun Mesec danas mnogima donosi olakšanje
Pun Mesec danas mnogima donosi olakšanjefoto: Depositphotos

LAV

Pun Mesec u znaku bika dešava se u vašem polju karijere, pozicije, statusa i označava kraj perioda u kojem ste imali problem da uskladite svoje poslovne sa porodičnim i ličnim obavezama. Danas neočekivano pozitivan razgovor sa nekim koga poštujete ili smatrate autoritetom.

DEVICA

Pun Mesec u znaku Bika se dešava u polju koje se vezuje za putovanja, obrazovanje, inostranstvo i označava kraj perioda u kojem je u ovim segmentima dolazilo do neusaglašenosti i problema. Danas dobijate vesti koje vam se u prvom trenutku baš i neće dopasti.

VAGA

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju tuđeg novca, poreza, kriza, naplate potraživanja označava kraj perioda velikih finansijskih teškoća i problema sa dužnicima. Tokom današnjeg dana sledi vam susret i razgovor u kojem ćete dominirati i uspeti da se izborite za ono što vi želite.

ŠKORPIJA

Pun Mesec u znaku Bika dešava se u vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava i označava kraj perioda teškoća u ovim segmentima, ali i završetak nekih poslovnih ili ljubavnih odnosa. No, ko treba da ide – neka ide i neka mu je sretan put. Vi ćete danas reći ono što imate, pa kom opanci kom obojci...