Astro

Ovnovima se danas baš ne radi, Bikovi su rastrzani na 100 strana, a Blizanci su zbunjeni dešavanjima na poslu

Šta su vama zvezde priredile za ovaj praznični ponedeljak?

11.11.2019. - 09:20h
Ovnovima se danas baš ne radi
Ovnovima se danas baš ne radifoto: Depositphotos/stokkete

LAV
Imate velike nedoumice na koji način da rešite situacije koje vas okupiraju. Iako se vama to tako ne čini, rešenje jeste blizu, ali je moguće da će do njega doći tek u narednim danima. Neko preko posla vas je zainteresovao. Izgleda da ni druga strana nije ravnodušna prema vama.

DEVICA
Dan koji donosi gomilu odlaganja, prolongiranja, otežanja. Ništa nećete moći da uradite iz prvog puta a ta ponavljanja će vas nervirati i opterećivati. Samo polako, bitno je da uložite trud a rezultati će svakako doći. Iako to pokušavate da maknete, osećate ljubomoru i nesigurnost.

VAGA
Sve vam se danas vrti oko finansija. Iz nekog razloga, očekivani priliv nije stigao i vi već počinjete da paničite. Samo malo strpljenja, ovo će biti regulisano, možda već tokom sutrašnjeg dana. Dan jakih strasti, pomešanih sa nesigurnošću koju trenutno osećate.

ŠKORPIJA
Čini vam se da vam se novac danas samo izvlači iz džepa. Troškovi su pojačani. No, danas ima šanse da napravite par lepih poslovnih dogovora od kojih možete ubuduće zaraditi. Komunikacija sa osobom koju volite je danas prilično zbunjujuća i konfuzna. Moguće je da će biti nesporazuma.