Ovnovima se danas baš ne radi, Bikovi su rastrzani na 100 strana, a Blizanci su zbunjeni dešavanjima na poslu

Šta su vama zvezde priredile za ovaj praznični ponedeljak?

Ovnovima se danas baš ne radi, foto: Depositphotos/stokkete
Ovnovima se danas baš ne radi, foto: Depositphotos/stokkete
.

OVAN
Nervozni ste i napeti zbog neočekivanih situacija koje se dešavaju na poslu. Možda nije sve toliko loše koliko se vama na prvi pogled čini. Povedite više računa u komunikaciji, budite korektni prema drugima da bi i oni bili isti prema vama. Ovo važi i za emotivnog partnera.

BIK
Događaji se danas kod vas smenjuju kao na traci. Kao da ne možete da odahnete, uhvatite pet minuta vremena samo za sebe. Biće ovde i lepih iznenađenja, ali i dešavanja koja će vas zbuniti. Mogući su nesporazumi u partnerskim odnosima. Kontrolišite svoje reakcije.

BLIZANCI
Zbunjeni ste razvojem pojedinih situacija u poslovnom segmentu. Još uvek niste sigurni da li bi trebalo da se radujete ili ne. Sačekajte još malo, naredni dani će doneti razjašnjenje. Razmišljate o nekim partnerovim postupcima ili rečima i analizirate ih.

RAK
Jedan čudan i „pola-pola“ dan. Biće dešavanja koja će vam em ići na ruku, em jako prijati – ali biće i onih drugih zbog kojih ćete se razbesneti ili smoriti. No, generalno gledano – produktivan dan. Moguće je da će susret sa partnerom ili simpatijom biti odložen zbog obaveza druge strane.

Ovnovima se danas baš ne radi, foto: Depositphotos/stokkete
Ovnovima se danas baš ne radi, foto: Depositphotos/stokkete
.

LAV
Imate velike nedoumice na koji način da rešite situacije koje vas okupiraju. Iako se vama to tako ne čini, rešenje jeste blizu, ali je moguće da će do njega doći tek u narednim danima. Neko preko posla vas je zainteresovao. Izgleda da ni druga strana nije ravnodušna prema vama.

DEVICA
Dan koji donosi gomilu odlaganja, prolongiranja, otežanja. Ništa nećete moći da uradite iz prvog puta a ta ponavljanja će vas nervirati i opterećivati. Samo polako, bitno je da uložite trud a rezultati će svakako doći. Iako to pokušavate da maknete, osećate ljubomoru i nesigurnost.

VAGA
Sve vam se danas vrti oko finansija. Iz nekog razloga, očekivani priliv nije stigao i vi već počinjete da paničite. Samo malo strpljenja, ovo će biti regulisano, možda već tokom sutrašnjeg dana. Dan jakih strasti, pomešanih sa nesigurnošću koju trenutno osećate.

ŠKORPIJA
Čini vam se da vam se novac danas samo izvlači iz džepa. Troškovi su pojačani. No, danas ima šanse da napravite par lepih poslovnih dogovora od kojih možete ubuduće zaraditi. Komunikacija sa osobom koju volite je danas prilično zbunjujuća i konfuzna. Moguće je da će biti nesporazuma.

Ovnovima se danas baš ne radi, foto: Depositphotos/stokkete
Ovnovima se danas baš ne radi, foto: Depositphotos/stokkete
.

STRELAC
Iako ovaj dan neće doneti neka posebna dešavanja, vi lično ćete imati pozitivan osećaj i dobro raspoloženje. Kao da osećate da će sve biti po vašim planovima, iako to sada možda tako ne izgleda. Razmišljate o jednoj osobi i nadate se skorom susretu sa njom.

JARAC
Neko će se uvrediti na vaše reči, iako neće imati pravih razloga i iako vi niste imali lošu nameru. Oni oko vas su danas prilično osetljivi, pa pokušajte da nastupate sa što više takta. Ista situacija važi i u emotivnim odnosima – manje pričajte, više se volite.

VODOLIJA
Danas ste skloni preteranim reakcijama i dramatičnim nastupima. Lako vas je izbaciti iz takta, ali posle trenutne burne reakcije nastupa smirenje i pokušaj da izgladite situaciju. Ne komplikujte sami sebi ni poslovne a ni emotivne odnose.

RIBE
Iako ste milion i jedan posto ubeđeni u pravu, vrlo je moguće da grešite. Bićete skloni da ubeđujete sve oko sebe, pa čak i da se upustite u raspravu ukoliko vam protivureče. Mnogo neplaniranih, zanimljivih dešavanja za vas. Jedan neočekivan susret može vam ulepšati dan.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/