Astro

Ovnovima se danas baš ne radi, Bikovi su rastrzani na 100 strana, a Blizanci su zbunjeni dešavanjima na poslu

Šta su vama zvezde priredile za ovaj praznični ponedeljak?

11.11.2019. - 09:20h
Ovnovima se danas baš ne radi
Ovnovima se danas baš ne radifoto: Depositphotos/stokkete

OVAN
Nervozni ste i napeti zbog neočekivanih situacija koje se dešavaju na poslu. Možda nije sve toliko loše koliko se vama na prvi pogled čini. Povedite više računa u komunikaciji, budite korektni prema drugima da bi i oni bili isti prema vama. Ovo važi i za emotivnog partnera.

BIK
Događaji se danas kod vas smenjuju kao na traci. Kao da ne možete da odahnete, uhvatite pet minuta vremena samo za sebe. Biće ovde i lepih iznenađenja, ali i dešavanja koja će vas zbuniti. Mogući su nesporazumi u partnerskim odnosima. Kontrolišite svoje reakcije.

BLIZANCI
Zbunjeni ste razvojem pojedinih situacija u poslovnom segmentu. Još uvek niste sigurni da li bi trebalo da se radujete ili ne. Sačekajte još malo, naredni dani će doneti razjašnjenje. Razmišljate o nekim partnerovim postupcima ili rečima i analizirate ih.

RAK
Jedan čudan i „pola-pola“ dan. Biće dešavanja koja će vam em ići na ruku, em jako prijati – ali biće i onih drugih zbog kojih ćete se razbesneti ili smoriti. No, generalno gledano – produktivan dan. Moguće je da će susret sa partnerom ili simpatijom biti odložen zbog obaveza druge strane.