Astro

Nova nedelja do detalja: Bikovi ne znaju ni šta hoće ni šta neće; Ovnovi skloni drami; Device bliske sa partnerom samo “u prolazu"

Kakva će biti vaša nova sedmica u koju će prste umešati pun Mesec, saznajte.

10.11.2019. - 19:38h | Autor: Olga Savić
Znaš li ti šta hoćeš
Znaš li ti šta hoćešfoto: Depositphotos/AndrewLozovyi

OVAN

Hrana

Pun Mesec u znaku Bika i vašem polju hrane uticaće na vaše navike i učiniti da češće nego inače poželite da baš, baš uživate u slatkim i slanim zalogajima. Čak ni pojačani apetiti nisu problem ukoliko ih usmerite pravilno, na zdrave namirnice i izbalansiranu ishranu. Izbegavajte preobilne obroke i naročito – slatkiše.

Ljubav

Nedelja dušu dala da neke skrivene stvari isplivaju na videlo i da naprave manju ili veću pometnju u vašim partnerstvima. Pun Mesec je uvek crveni alarm jer donosi ustalasana osećanja, a pogotovo ovaj koji je u Biku i egzaltiran, pa ona mogu biti dramatičnija nego inače. Ipak, postoji prostor za sređivanje i simrivanje situacije i razrešavanje konfuzija koje su može biti i donele napetost. Samo polako i lagano! Slobodni Ovnovi – ima tu bivših koji nešto hoće od vas (šta hoće, to vi vidite i rešavajte kako znate i umete), ali ima i novih simpatija koje su onako, baš fino krenule.

Posao

Pošto ste jedno šest puta udarili glavom o zid po nekim pitanjima (a finansije su jedno od najbolnijih), nadam se da ste shvatili da takvom taktikom ne postižete ništa. Dakle, vreme je da se malo presaberete i da ili pokušate na drugačiji način, ili da budete spremni da jednostavno morate SAČEKATI. Znam da malo toga ide po vašim željama i planovima, ali na silu ne možete uraditi ništa. Pogotovo što u ovom periodu i niste baš toliko jaki kao što mislite. Ne dramite, ne jurcajte – već sačekajte svoj trenutak. Onaj pravi!

Novac

Pare kasne, para nema. Kad ih ima – odu brzinom svetlosti. Jednostavno, tako je kako je.

Zdravlje

Ne jedite na nervnoj bazi. Takođe, moguće su jače prehlade.

BIK

Hrana

Šta ćete od priloga? Sve! E pa ne samo da ćete vi „sve“ od priloga, nego kad sednete da ručate, sve ćete „po redu“ i nijedno jelo nećete preskočiti. U prevodu – ova nedelja, naročito njena prva polovina bude one najlepše i najdublje hedonističke apetite kod vas. Ma, uživajte!

Ljubav

Pred vama je čudna sedmica u kojoj vi ne znate šta hoćete. Da se razumemo, ne znate ni šta nećete – u prevodu, kada su vaša partnerstva u pitanju – vi trenutno ne znate ništa. Jedino vam je jasno da vam nešto ne štima kako biste vi voleli. Zato se malo svađate i kao povlačite dramatične poteze čija je poenta jedino u tome da vidite da se partner bori za vas. Punomesečasti moji – može sve to mnogo jednostavnije i mirnije! Slobodni Bikovi – ne verujete sebi, ne verujete osobi prema kojoj imate simpatije ali nešto vas i dalje jako privlači ka njoj. Neću više da vam pričam o prošlosti, ionako vam je u glavi...

Posao

Na poslu u ovoj nedelji uglavnom sve krene navrat-nanos, ali se posle početne drame i tenzije – završi baš kako treba. I tako će funkcionisati i kada su u pitanju dogovori, klijenti, saradnici, papirologija, pa čak i problemi sa tehnikom. Vi se u poslovnom segmentu trenutno snalazite odlično, oni preko puta vas uglavnom brljaju i kasne. Kukate kako biste voleli da mirno funkcionišete, a u stvari – negde vam, bar trenutno, ova žurba i prija jer čini da možete da pokažete sve svoje sposobnosti u punom sjaju!

Novac

Dobri ste vi po ovom pitanju, korektna situacija.

Zdravlje

Manji problemi sa probavom, sredinom sedmice moguća lakša prehlada.

BLIZANCI

Hrana

Vašem organizmu u ovoj nedelji neće prijati pojačan unos mlečnih proizvoda. Ukoliko baš ne možete bez istih, onda birajte jogurt i kiselo mleko a punomasne proizvode, naročito stare sireve – preskočite. Odgovara vam povrće u bilo kojoj varijanti – sveže, kuvano, grilovano, u čorbama ili kao potaž.

Ljubav

Šarena sedmica je pred vama. Čas volite partnera najviše na svetu, čas mu ništa ne verujete. U jednom momentu ga podržavate maksimalno, u drugom ni dva posto ne obraćate pažnju na njega. Nešto što je tajno ili čudno ili mutno ili neobično – može u ovoj sedmici isplivati – od kvaliteta i stabilnosti vašeg odnosa zavisiće da li će ovo unaprediti ili unazaditi vašu vezu. Slobodni Blizanci – neko vas čeka da se smislite i rešite konačno šta hoćete. Vi u stvari hoćete, nije to problem – samo imate neku frku u sebi, možda strah da ne ponovite greške iz prošlosti. Iskustvo je ok, ali svaka ljubav je priča za sebe, znate?

Posao

Iako će vam se činiti da ne napredujete, već idete unazad po mnogim pitanjima, vi ste na dobrom putu! Sve ono što se prolongira ili što vam se onemogući u poslednjem momentu – prihvatite da postoji razlog zašto to mora biti baš tako. Neke stvari i situacije sada ne možete videti jasno, ali će se sve vrlo brzo pokazati! Vaše je da pokažete posvećenost, da budete maksimalno odgovorni, da ne brljekate i ne otaljavate svoje obaveze, da polako gurate ono što želite – i biće sve to kako treba, uskoro.

Novac

Uspećete da naplatite neko zaostalo potraživanje ili će vam biti vraćen dug.

Zdravlje

Imunitet je slabiji nego inače. Čuvajte sebe, da se ne biste posle lečili....

RAK

Hrana

Na prvom mestu za vas je povrće, bilo kao prilog ili kao salata dok od voća možete uzimati više pomorandži, limuna, jabuka. Umanjite unos soli, i začinite jelo svežim ili sušenim začinskim biljem. Umereno jedite meso i mesne prerađevine, a kod slatkiša naučite da povučete ručnu kočnicu.

Ljubav

Prošlost boji sve emotivne relacije tokom ovog perioda. Vraćaju vam se slike, situacije, analizirate neka davna dešavanja – a sve to što radite i što saznajete (a budite svesni da ste negde u pravu, a negde ste u potpunosti omašili) čas čini da se emocije prema partneru dižu na kvadrat, a čas ostajete zaleđeni, zatečeni, besni. I tako se malo mentalno borite sami sa sobom, ali gurate dalje. Partner sve to ćutke posmatra i pušta vas da bijete svoje bitke, sami. Slobodni Rakovi – strahovi od ponovljenih loših iskustava vas sada koče da biste nekome poverovali i prepustili se. Neka vreme radi za vas.

Posao

Sijaset nekih zbunjujućih situacija, onih u kojima morate da „kopate“ da biste došli do rešenja – slede vam tokom ove sedmice. Ali, vi ćete kopati i iskopati. U prevodu – šta god da na dnevni red dođe a da se čini kao nemoguće za rešiti, vi ćete obaviti. Čak i neke nove ponude mogu doći do vas – lomićete se da li da prihvatite – malo zbog toga što niste sigurni u sebe i svoje sposobnosti (stvarno ne znam zašto), malo zbog toga što vas tolika odgovornost plaši. Razmislite o ovome, ne morate žuriti....

Novac

Prilivi su skroz ok, ali vas u ovoj nedelji čekaju povećani troškovi.

Zdravlje

Malo ste mi „mutni“ ove nedelje. Vodite računa da se ne prehladite.