Astro

Bikovi danas emotivno napeti, pred Strelčevima fenomenalna ljubavna prilika, Jarčevi imaju tenzije na poslu

Mnogi horoskopski znaci će danas imati "otvorena vrata" gde god da krenu i šta god da rade... Ali, nekima se sreća neće nasmešiti...

08.11.2019. - 07:00h

LAV

Vrlo ste nervozni jer mnogo očekujete od nekih sastanaka ili dogovora, a nikako da saznate kakva je konačna odluka druge strane. Za vas lično je bolje da odgovor ne stigne tokom današnjeg dana....U ljubavnim relacijama danas će samo strast funkcionisati....sve ostalo je promenljivo..

DEVICA

Jedan deo problema uspevate da rešite u prepodnevnim satima, ali nemojte da se opuštate. Slobodno računajte da ćete tokom celog radnog dana morati da budete u velikoj meri posvećeni obavezama. Pokušavate da se prilagodite emotivnom partneru koji je nervozniji nego inače.

VAGA

Prijaju vam lepe reči i pozitivna reakcije od strane šefova ili saradnika sa kojima ste dugo u kontaktu. U odličnom ste raspoloženju, što će se preneti i na popodnevne sate i odnos sa voljenom osobom. Druga strana će jedva dočekati vašu inicijativu.

ŠKORPIJA

Uspevate da prikrijete i potisnete nervozu koja vas drma od samog dolaska na posao. Jako ste usmereni na obavezu od čijeg završetka vam dosta toga zavisi. Opustite se malo, sve ćete završiti na vreme. Sa voljenom osobom morate biti taktičniji, nemojte je nervirati svojim izjavama.