Astro

Bikovi danas emotivno napeti, pred Strelčevima fenomenalna ljubavna prilika, Jarčevi imaju tenzije na poslu

Mnogi horoskopski znaci će danas imati "otvorena vrata" gde god da krenu i šta god da rade... Ali, nekima se sreća neće nasmešiti...

08.11.2019. - 07:00h
Šta vas čeka danas?
Šta vas čeka danas?foto: Depositphotos/IgorVetushko

OVAN

Potrebno je da danas budete taktičniji u odnosima sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Vi lično ste u jednom promenljivom raspoloženju i lako ćete reagovati na provokacije, ali i na propuste saradnika. Emotivno stoji prilična napetost. Ne znate kako da se postavite prema partneru.

BIK

Iako ste vi spremni na svaku vrstu kompromisa i dogovora kada je poslovni segment u pitanju, ipak ćete teško izaći na kraj sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Moguće su dve ponude i biće teško odlučiti se kojoj da date prioritet. Nešto teže usklađivanje sa voljenom osobom i pored vašeg truda.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu će danas biti napetih situacija, ali ćete se vi truditi da sačuvate svoj mir i da ne upadnete u nervozu i ishitrenost. Ipak, neke osobe su suviše nedokazane čak i za vašu tolerantnost. U komunikaciji sa voljenom osobom danas može biti problema.

RAK

Moraćete da promenite planove i ono što ste zacrtali sebi u dnevni raspored. Umešaće se ljudi ili situacije koje će vas skrenuti sa one trase koju ste planirali. Napet odnos sa kolegama. U emotivnom delu partner će insistirati na raščišćavanju nekih njemu bitnih situacija.