Astro

Jedina nada za Bikove danas je da zatraže pomoć, tranzitni Mesec doneće Strelčevima promenljivo raspoloženje sa ukućanima

Ako očekujete da će neko od kolega sam da se ponudi da vam pomogne, brzo ćete shvatiti da se uzalud nadate.

07.11.2019. - 07:00h

LAV

Rešili ste da danas pokažete svima od kakvog ste materijala sazdani. Vaša velika usmerenost na obaveze i aktivnost je odlična, ali to ne znači da ćete lako završiti sa onim što imate. Može vam se danas javiti neko sa kim već dugo želite da ostvarite pravi kontakt i komunikaciju.

DEVICA

Ako možete, iskoristite ovaj dan za lakše obaveze, jer je evidentno da ćete se teško fokusirati na detalje i komplikovane stvari. Mozak vam „bruji“, napeti ste i potrebno vam je više odmora nego inače. Na žalost, ni kod kuće nećete uspeti da ostvarite potreban sklad sa voljenom osobom.

VAGA

Danas ćete morati da budete u pokretu. Moguće je da ćete morati da trčite na sto mesta odjednom, a pojedinima će se otvoriti i kraći poslovni put, na koji ćete prilično nerado otići. Sa voljenom osobom u večernjim satima ostvarujete jedan divan susret. Prisustvo partnera vas smiruje.

ŠKORPIJA

U potpunosti ste usmereni na poslovni segment. Ažurni ste, efikasni, i sve možete odraditi na vreme. Neke situacije vam idu na ruku, pa može kapnuti i finansijski priliv. Pravi momenat je da se pokrenete prema osobi koja vam je jako interesantna.