Astro

Jedina nada za Bikove danas je da zatraže pomoć, tranzitni Mesec doneće Strelčevima promenljivo raspoloženje sa ukućanima

Ako očekujete da će neko od kolega sam da se ponudi da vam pomogne, brzo ćete shvatiti da se uzalud nadate.

07.11.2019. - 07:00h
Pomoć!
Pomoć!foto: Depositphotos/VadimVasenin

OVAN

Pri kraju ste većeg poslovnog projekta ili obaveze i primećujete da se tempo znatno ubrzava. Dobro ste raspoloženi, ali računajte da će vam današnji poslovni dan oduzeti veliku količinu energije. Najbolje je da popodne i veče provedete u opuštajućoj atmosferi. I partner je dobrodošao...

BIK

Ako očekujete da će neko od kolega sam da se ponudi da vam pomogne, brzo ćete shvatiti da se uzalud nadate. Umesto da ćutite i sve radite sami – zatražite pomoć. U odnosu sa voljenom osobom takođe je potrebno da kažete i one dobre, ali i loše stvari. Ne komplikujte ćutanjem.

BLIZANCI

Danas ćete teško izaći na kraj sa obavezama, ali i sa ljudima sa kojima radite. Vi lično ste nefokusirani u potpunosti, a sa druge strane – od vas se zahteva velika prisutnost i posvećenost. Uglavnom ćete se vrteti u krug. Osoba kojoj se dopadate duže vreme, povući će danas konkretniji potez prema vama.

RAK

Čini vam se da šta god da radite i koliko god da se trudite, samo se vrtite u krug po pitanju nekih obaveza. Odnos sa kolegama je danas vrlo komplikovan. Mogući su nesporazumi. Sklad i zajedništvo vladaće danas u vašim emotivnim relacijama. Najbolje je da provedete vreme van kuće, u izlasku.