Astro

Nedelja ispunjena romantikom i strašću: Tako ovaj dan koriste Strelčevi, Device, Jarčevi, Bikovi…

Dan kao stvoren za ljubav za mnoge znakove. Da li se pronalazite?

10.11.2019. - 07:30h
Strasno
Strasnofoto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Danas vas očekuju veće društvene aktivnosti. Bićete u kontaktu sa više ljudi, dobro ste raspoloženi i ostvarujete solidnu komunikaciju sa svima. U emotivnom segmentu ipak je nešto naglašena ljubomora, sa razlogom ili bez. Možete bez prave potrebe opterećivati emotivnnog partnera.

BIK

Imate odlične ideje što se provoda tiče, a dan je dobar i za sve vrste izleta, kraćih putovanja. Ako ništa drugo, okružite se dragim ljudima i pustite mozak „na ispašu“. Prema voljenoj osobi ste posebno dobro raspoloženi i spremni ste da joj udovoljite na svaki način.

 

BLIZANCI

Prilagodljivi ste i spremni da se uklopite u svaki dogovor sa prijateljima i ljudima do koje vam je stalo. Dobar je momenat da okupite veće društvance i negde zajednički izađete. Oni koji izaberu da ostanu kod kuće, provešće neke vrlo intenzivne momente sa voljenom osobom.

RAK

Neka vaša razmišljanja vam danas odvlače pažnju i ne dozvoljavaju vam da se posvetite onome što ste isplanirali na pravi način. moguće je da intenzivno mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. U postojećim emotivnim odnosima može biti nekih napetih momenata.