Nedelja ispunjena romantikom i strašću: Tako ovaj dan koriste Strelčevi, Device, Jarčevi, Bikovi…

Dan kao stvoren za ljubav za mnoge znakove. Da li se pronalazite?

Strasno, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
Strasno, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

OVAN

Danas vas očekuju veće društvene aktivnosti. Bićete u kontaktu sa više ljudi, dobro ste raspoloženi i ostvarujete solidnu komunikaciju sa svima. U emotivnom segmentu ipak je nešto naglašena ljubomora, sa razlogom ili bez. Možete bez prave potrebe opterećivati emotivnnog partnera.

BIK

Imate odlične ideje što se provoda tiče, a dan je dobar i za sve vrste izleta, kraćih putovanja. Ako ništa drugo, okružite se dragim ljudima i pustite mozak „na ispašu“. Prema voljenoj osobi ste posebno dobro raspoloženi i spremni ste da joj udovoljite na svaki način.

 

BLIZANCI

Prilagodljivi ste i spremni da se uklopite u svaki dogovor sa prijateljima i ljudima do koje vam je stalo. Dobar je momenat da okupite veće društvance i negde zajednički izađete. Oni koji izaberu da ostanu kod kuće, provešće neke vrlo intenzivne momente sa voljenom osobom.

RAK

Neka vaša razmišljanja vam danas odvlače pažnju i ne dozvoljavaju vam da se posvetite onome što ste isplanirali na pravi način. moguće je da intenzivno mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. U postojećim emotivnim odnosima može biti nekih napetih momenata.

.

LAV

Svi vas od samog početka dana zivkaju, imaju sto predloga za vas, a vi ni sami ne znate na koju biste se pre stranu okrenuli. U suštini, možda biste najviše voleli da ostanete kod kuće i obavite nešto oko svakodnevnih obaveza. Ipak, nađite malo vremena i za svoje opuštanje i odmor.

DEVICA

Danas je baš onaj, pravi momenat da se malo bacite u emotivne aktivnosti i provod. Iskoristite ovaj dan na najbolji mogući način – sa prijateljima, u šetnji, izlasku, okruženi onima koje volite. Trenutak je da jednoj osobi pokažete koliko ste zainteresovani za nju i šta želite.

 

VAGA

Rešili ste da se posvetite kući, domaćinstvu, sebi. Doduše, možda biste vi radije u neke zabavne aktivnosti, ali i sami shvatate da ako dan iskoristite u tom pravcu, ostaće vam dosta toga nezavršeno, a nećete uspeti ni da se odmorite. Zato ćete, teška srca, dan ipak provesti kod kuće...

ŠKORPIJA

Vi ste rešili da danas ispunite obećanja koja ste dali, iako vam to možda baš i nije po volji trenutno. Šta da se radi – posvetite se i nekim ne baš toliko prijatnim obavezama. U odnosu sa emotivnom osobom vlada intenzitet, koji lako može iz strasti preći u ljubomoru i napetost.

.

STRELAC

Neko danas računa na vašu podršku i pomoć, a vi ne možete da ga odbijete. Možda ćete pokušavati da se izgovorite ličnim obavezama, ali je više nego verovatno da ćete na kraju ipak popustiti. U kontaktu sa voljenom osobom osećate bliskost i intenzivnu strast.

JARAC

Nemojte dozvoliti da se obaveze ili neki drugi ljudi danas umešaju u ono što ste planirali za sebe i voljenu osobu. Vama dvoma je zaista neophodno da provedete ceo dan zajedno, jer ćete se jače povezati, a pred vama su i neki savršeni momenti ispunjeni intenzitetom i strašću.

VODOLIJA

Možda ste povučeniji nego inače i vaši prijatelji prosto ne mogu da vas prepoznaju. Nekako niste spremni za ludovanje ili posebnu akciju, više vam odgovara da budete kod kuće, upleteni u svoje misli ili u društvu voljene osobe ili ukućana.

RIBE

Potrebno vam je da budete u društvu prijatelja danas. Nemojte samovati, nemojte se zavući u kuću – nego sa onima koji su vam bliski nađite način da se razonodite i zabavite. U popodnevnim satima ste posebno romantični i odgovaralo bi vam prisustvo voljene osobe.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".