Astro

Rakovi su danas voljeni, Lavovi raspoloženiji, a Škorpije potpuno posvećene odmoru... Kakva je vaša subota?

Sklad vlada kod Ovnova.

09.11.2019. - 07:30h

LAV

Osećate se odmornije i raspoloženije i imate više energije nego inače. Ovo će vam baš dobro doći, pošto će sitnijih problema u poslovnom segmentu biti. Takođe, mogući su i neplanirani troškovi. Napravite dobru organizaciju popodneva i večeri – treba uklopiti više osoba u vaš raspored.

DEVICA

Neke situacije u poslovnom segmentu vam ne odgovaraju i teško se snalazite u njima, ali ćete ipak uspevati da se posvetite onome što vam je bitno. U večernjim satima jake mogućnosti da prilikom izlaska sretnete osobu koju odavno niste videli. Izuzetno lep i emotivan susret.

 

VAGA

Vi bi u neko uživanje i odmor, ali teško...poslovne obaveze vas vuku i moraćete njima da date prioritet. Nemojte samo na brzinu „smuljati“ ono što morate da uradite, jer su greške itekako moguće. Drugi deo dana je odličan za sve vrste kontakata – bilo da su u pitanju prijatelji ili osoba koja vas privlači.

ŠKORPIJA

Ko hoće da radi, neka radi....a vi danas to zaista nemate nameru. Potrudićete se na svaki način da izvrdate obaveze koje imate i okrenete se svojim prioritetima. A oni su danas posvećeni odmoru, uživanju i jačanju komunikacije i bliskosti sa voljenom osobom.