Rakovi su danas voljeni, Lavovi raspoloženiji, a Škorpije potpuno posvećene odmoru... Kakva je vaša subota?

Sklad vlada kod Ovnova.

Vreme za ljubav i opuštanje, foto: Depostipthotos/Goodluz
Vreme za ljubav i opuštanje, foto: Depostipthotos/Goodluz
.

OVAN

Teško je da ćete ovaj dan uspeti da iskoristite za odmor u onoj meri u kojoj ste to priželjkivali. Poslovne obaveze ipak neće moći da čekaju do ponedeljka, pa se spremite da odradite neke stvari. U emotivnom segmentu predstoji vam skladan i ispunjen dan.

BIK

Imaćete osećaj da ste pri kraju svojih snaga, ali ćete ipak uspeti da pronađete dovoljno elana da završite ono što ste planirali. U emotivnom segmentu potrudite se da budete aktivni – ovo može biti fenomenalan dan za vaše ljubavne relacije. Ako ste sami budite aktivni – izađite sa društvom.

 

BLIZANCI

Iako je naporna nedelja iza vas i najviše bi vam odgovaralo da vreme provedete u nekim zabavnim aktivnostima, ipak ćete morati da ispravite propuste ili papirološke greške. Ako se potrudite, možete srediti trenutno poljuljanu komunikaciju sa voljenom osobom.

RAK

Pri kraju ste sa nekim zahtevnim obavezama i uožićete sve svoje snage da ovo u neko regularno vreme i završite. Dobar odnos sa kolegama. Očekuju vas divni momenti sa voljenom osobom, ali ćete ih radije provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi.

.

LAV

Osećate se odmornije i raspoloženije i imate više energije nego inače. Ovo će vam baš dobro doći, pošto će sitnijih problema u poslovnom segmentu biti. Takođe, mogući su i neplanirani troškovi. Napravite dobru organizaciju popodneva i večeri – treba uklopiti više osoba u vaš raspored.

DEVICA

Neke situacije u poslovnom segmentu vam ne odgovaraju i teško se snalazite u njima, ali ćete ipak uspevati da se posvetite onome što vam je bitno. U večernjim satima jake mogućnosti da prilikom izlaska sretnete osobu koju odavno niste videli. Izuzetno lep i emotivan susret.

 

VAGA

Vi bi u neko uživanje i odmor, ali teško...poslovne obaveze vas vuku i moraćete njima da date prioritet. Nemojte samo na brzinu „smuljati“ ono što morate da uradite, jer su greške itekako moguće. Drugi deo dana je odličan za sve vrste kontakata – bilo da su u pitanju prijatelji ili osoba koja vas privlači.

ŠKORPIJA

Ko hoće da radi, neka radi....a vi danas to zaista nemate nameru. Potrudićete se na svaki način da izvrdate obaveze koje imate i okrenete se svojim prioritetima. A oni su danas posvećeni odmoru, uživanju i jačanju komunikacije i bliskosti sa voljenom osobom.

.

STRELAC

Iako niste možda imali nameru da se „unosite“ dublje u poslovni segment, ipak vas mogu iznenaditi neki dosta solidni predlozi od strane saradnika. Ovu priliku ne bi trebalo propustiti. Potrudićete se da sa voljenom osobom nadoknadite neke momente koje ste propustili u prethodnim danima.

JARAC

Danas ćete se potruditi da prikupite informacije koje su vam važne ili ćete se posvetiti dogovorima sa poslovnim partnerima. Moguć je kontakt sa važnom i uticajnom osobom. Emotivni deo je postavljen dobro i onima u vezama, ali i slobodnima – veče je odlično za komunikaciju sa nekim zanimljivim.

VODOLIJA

Gledajte da danas konačno završite sa obavezama koje već danima zaobilazite ili se pravite da ih ne primećujete. Potreban vam je dogovor sa nekim ljudima, mada će komunikacija povremeno biti napeta. Danas se posvetite partneru – sve ide lakše nego inače.

RIBE

Jedna poslovna ponuda danas stiže do vas, ali je moguće da se ne vezuje za redovno poslovanje, već nudi neki dopunski angažman. O ovome bi vredelo razmisliti. Emotivni partner vas opterećuje svojim ponašanjem. Čini vam se da je nezreo i nespreman za ozbiljan razgovor.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".