Astro

Rakovi su danas voljeni, Lavovi raspoloženiji, a Škorpije potpuno posvećene odmoru... Kakva je vaša subota?

Sklad vlada kod Ovnova.

09.11.2019. - 07:30h
Vreme za ljubav i opuštanje
Vreme za ljubav i opuštanjefoto: Depostipthotos/Goodluz

OVAN

Teško je da ćete ovaj dan uspeti da iskoristite za odmor u onoj meri u kojoj ste to priželjkivali. Poslovne obaveze ipak neće moći da čekaju do ponedeljka, pa se spremite da odradite neke stvari. U emotivnom segmentu predstoji vam skladan i ispunjen dan.

BIK

Imaćete osećaj da ste pri kraju svojih snaga, ali ćete ipak uspeti da pronađete dovoljno elana da završite ono što ste planirali. U emotivnom segmentu potrudite se da budete aktivni – ovo može biti fenomenalan dan za vaše ljubavne relacije. Ako ste sami budite aktivni – izađite sa društvom.

 

BLIZANCI

Iako je naporna nedelja iza vas i najviše bi vam odgovaralo da vreme provedete u nekim zabavnim aktivnostima, ipak ćete morati da ispravite propuste ili papirološke greške. Ako se potrudite, možete srediti trenutno poljuljanu komunikaciju sa voljenom osobom.

RAK

Pri kraju ste sa nekim zahtevnim obavezama i uožićete sve svoje snage da ovo u neko regularno vreme i završite. Dobar odnos sa kolegama. Očekuju vas divni momenti sa voljenom osobom, ali ćete ih radije provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi.