Astro

Vodolije danas samo misle na novac, a da li će ga dobiti? Pred Lavovima novi poslovni dogovori, Vage flertuju sa osobom s posla...

Sredina sedmice, pravo vreme da kockice počnu da se slažu. A da li će vam zvezde pomoći ili odmoći u tome?

06.11.2019. - 07:00h

STRELAC

Danas lako uspevate da rešite bilo kakvu problematiku, i to najviše uz pomoć kolega i saradnika. Iako ste povremeno malo zamišljeni, i nesigurni po nekim pitanjima, sa zadovoljstvom primećujete da vaši planovi idu ka realizaciji. U emotivnom segmentu – odličan dan za kontakt i susret.

JARAC

Našli ste pravi način da komunicirate sa nadređenom osobom i danas od strane šefova možete očekivati veliku podršku i pomoć u poslovnom segmentu. Pomalo vam je naporno da funkcionišete sa pojedinim kolegama, ali se trudite... U emotivnom segmentu – velika posvećenost voljenoj osobi.

VODOLIJA

Danas su vam samo pare na pameti. Imate neke obaveze koje morate zatvoriti i uspećete da sakupite potrebnu sumu u pravom trenutku. Stabilnost u poslovnom segmentu. Odlični kontakti sa suprotnim polom. Neki od vas mogu obnoviti kontakt i sa bivšim emotivnim partnerom.

RIBE

Uspevate da pronađete zajednički jezik sa ljudima sa kojima sarađujete. Iako su neke situacije izgledale u početku dosta komplikovane, uspevate da ih privedete kraju na vreme. U emotivnom segmentu – ako ste u prilici – ostatak dana u potpunosti provedite sa voljenom osobom. Oboma vam je ovo potrebno.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".