Astro

Vodolije danas samo misle na novac, a da li će ga dobiti? Pred Lavovima novi poslovni dogovori, Vage flertuju sa osobom s posla...

Sredina sedmice, pravo vreme da kockice počnu da se slažu. A da li će vam zvezde pomoći ili odmoći u tome?

06.11.2019. - 07:00h

LAV

Odlični kontakti sa poslovnim saradnicima. Razgovori će se pokazati kao jako uspešni i otvoriti vam mogućnosti za pokretanje novih dogovora. Vi i partner, ako malo ne pripazite, možete doći u „ratno stanje“ danas. Više lepih manira i truda oko voljene osobe, manje zakeranja i rasprava!

DEVICA

Iako danas može na trenutak izgledati kao da nećete uspeti da završite neke obaveze, ili da će neke situacije ostati nedefinisane, ipak ćete uspešno završiti radni dan. Imate velike planove sa jednom osobom za popodne. Vaš optimizam je naglašen, i to sa razlogom.

VAGA

Možda niste zadovoljni kako se danas odvijaju situacije u poslovnom segmentu, ali ćete uspeti da napravite potreban kompromis sa ljudima sa kojima radite. Mogućnosti za odlične dogovore. Pokrećete vrlo simpatičnu komunikaciju i flertovanje sa nekim koga znate preko posla.

ŠKORPIJA

Planovi, planovi, planovi – opsednuti ste nekim razmišljanjima vezanim za posao, kalkulišete i tražite načine kako da rešite situacije koje vas interesuju. Danas odlično za finansije. Ostvarili ste jak kontakt sa jednom osobom i sa zadovoljstvom primećujete da se sve više povezujete...