Astro

Vodolije danas samo misle na novac, a da li će ga dobiti? Pred Lavovima novi poslovni dogovori, Vage flertuju sa osobom s posla...

Sredina sedmice, pravo vreme da kockice počnu da se slažu. A da li će vam zvezde pomoći ili odmoći u tome?

06.11.2019. - 07:00h
Da li će novac stići?
Da li će novac stići?foto: Depositphotos/maurus

OVAN

Nekako vam energija ovog dana ne odgovara, jer ste na posao krenuli u prilično čudnom i mutnom raspoloženju. Koliko god dan izgledao kao neobećavajuć, ipak ćete uspeti da završite sve ono što ste planirali. U emotivnom segmentu dosta dobar odnos sa voljenom osobom.

BIK

Vi ste danas u pravom raspoloženju i orni za posao. Kontakt sa poslovnim saradnicima, kolegama, ali i nadređenima je više nego dobar. Obaveze vam idu lako od ruke. Našli ste potrebnu stabilnost u odnosu sa voljenom osobom. Neki Bikovi će obnoviti kontakt sa bivšim partnerom.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec u polju karijere nagoveštava da je pred vama dan kada se u velikoj meri treba usmeriti na obaveze koje imate. Možda vas neko od kolega malo nervira svojim stavovima, ali pokušavate da nađete kompromisno rešenje. Odnos sa partnerom je danas solidan.

RAK

Krećete na posao sa ogromnom količinom planova, mada je veliko pitanje da li ćete i koliko od toga uspeti da realizujete. U suštini, obaveze vam idu usporeno i slabo. Mnogo bolje se snalazite po pitanju emocija, gde vas danas očekuje jedan lep i ispunjen dan.