Astro

Milost je za njih nepoznata reč: Znaci horoskopa koji bezobzirno eliminišu ljude iz svog života

Astrologija nam može biti i te kako korisna. Pogotovo u situacijama u kojima pokušavamo da izbegnemo konflikt. Postoje oni horoskopski znaci koji opraštaju i oni koji su spremni da vas izbace i da se ne osvrnu.

04.05.2021. - 20:00h
Ne zna on tu reč
Ne zna on tu rečfoto: NDAB Creativity/Shutterstock

1. Ovan

Ovan nije sklon navikama koje ćega vezati za jedno mesto i nikad se neće okružiti ljudima koje ne smatra vrednima svoje pažnje. Ovan je znak kojim upravlja Mars, planeta koju astrolozi nazivaju ‘Bogom rata’ ili ‘planetom akcije’. Jednom kad njima učiniš nažao, dobićeš još jednu priliku samo ako si izuzetno srećna. Ali nemoj računati na to. Neće se oni premišljati, oni će sve veze s tobom preseći kao da se nikad niste voleli ili radili zajedno i neće se ni osvrnuti. Ovan naprosto ne želi da troši svoje vreme na ljude koji nisu uz njega bez dvoumljenja ili koji bi mogli da ga izdaju.

 

Ovnovi su rođene vođe, avanturisti su i stvarno dobro društvo. Često se na nešto usmere s puno strasti, što može biti izvanredno, ali može katkad biti i loše. Ako slučajno otkriješ mračnu stranu njihove vatrene naravi, upoznaćeš osobu koja može istovremeno biti i ljuta i agresivna. Ovan je ratnik i uvek je spreman za bitku. Ako im staneš na put, izvadiće svoj mač i prerezati sve svoje veze s tobom.