Astro

Težak dan za većinu znakova: Ovnovi i Bikovi pretrpani poslovnim zadacima, Blizanci neogranizovani, Rakovi čudnog raspoloženja…

Strelčevi danas otaljavaju posao. 

05.11.2019. - 07:00h

LAV

Dosta vas okupiraju tokom današnjeg dana pitanja finansija. Možete biti zabrinuti zbog obaveza koje je neophodno da izmirite. Trenutno smatrate da nemate podršku od strane onih koji su vam bitni. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali se ni prema njoj nećete otvoriti lako...

DEVICA

Jako vam smeta ponašanje jedne osobe u poslovnom segmentu. Ipak, zapitajte se da trenutnu situaciju niste možda vi isprovocirali svojim postupcima u prethodnom periodu? Pokušavate da opravdate sebe u partnerovim očima zbog nekih grubljih ili neprimerenih reči.

 

VAGA

Svi primećuju da ste u potpunosti posvećeni svojim poslovnim obavezama, a u suštini ne shvataju koliko ste opterećeni nekim razmišljanjima. Iznutra ste dosta bezvoljni, nekih vam je situacija preko glave, ali ćutite i samo čekate da odete kući. Najradije biste prespavali ostatak dana.

ŠKORPIJA

Solidna fokusiranost na posao, ali ste vi danas više u fazonu za emotivne ili prijateljske kontakte i uglavnom ćete razmišljati kako da na pravi način iskoristite popodnevne i večernje časove. Moguć je vrlo romantičan kontakt sa voljenom osobom.