Astro

Težak dan za većinu znakova: Ovnovi i Bikovi pretrpani poslovnim zadacima, Blizanci neogranizovani, Rakovi čudnog raspoloženja…

Strelčevi danas otaljavaju posao. 

05.11.2019. - 07:00h
Neke će savladati i težak umor
Neke će savladati i težak umorfoto: Depositphotos/stokkete

OVAN

Danas neke stvari funkcionišu baš onako kako ste vi planirali, dok ćete sa drugima imati problem I grešiti. Potražite pomoć od kolege ili prijatelja. Sve se može dosta lako rešiti. Pokušavate da promenite svoje ponašanje da biste udovoljili partneru. Mogućnost zanimljivog izlaska.

BIK

Pomalo vas deprimira što nikako da ostvarite neki planirani posao. Dajte sebi više vremena, stvari se još uvek mogu srediti. Slobodno možete da računate na jednu osobu i na njena obećanja. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali ona je trenutno okupirana svojim ličnim prioritetima.

BLIZANCI

Poslovne obaveze su vas u potpunosti okupirale. Malo vam je teže da sa svime izađete na kraj, jer ste dosta neorganizovani i pažnja vam je rasuta. Osećate da ste se udaljili od voljene osobe, ali trenutno ne znate način kako da to ispravite. Večernji sati su dobri za susret i komunikaciju.

 

RAK

Danas ste nefokusirani, emotivniji nego inače i uglavnom će kod vas preovlađivati jedno mutno i čudno raspoloženje. Najbolje ćete funkcionisati sami, a u suštini – i želećete da vas svi ostave na miru. Moguće je da vas je „pritisla“ emotivna prošlost, ali i neke nedefinisane situacije sa trenutnim partnerom.