Astro

Blizanci, pre odlaska kući, proverite sve što ste tokom dana uradili, moguće su greške; Ribe danas okupirane problemima

Prvi radni dan i prve muke u novoj sedmici...

04.11.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

U prilično ste dobrom raspoloženju – komunikativni ste, duhoviti, lako ostavljate utisak na sagovornika. Daćete sve od sebe da napravite jedan vama važan dogovor. Odličan dan za kontakt sa suprotnim polom. Izađite sa voljenom osobom ili ako ste solo – sa prijateljima.

BIK

Dosta očekujete od kontakta i razgovora sa nekim i u početnoj fazi izgledaće kao da ćete lako doći do dogovora. Stvari se kasnije mogu nešto iskomplikovati. Zainteresovani ste za osobu koja vas ili ne primećuje ili slabo odgovara na vaše pokušaje komunikacije.

BLIZANCI

Rasterećeni ste, jer ste uspeli da izađete na kraj sa dosta komplikovanom obavezom. Pre odlaska kući, proverite još jednom ono što ste tokom dana uradili. Moguće su greške. Osoba koja vam se dopada tvrdi da hoće da bude samo prijatelj sa vama. Ovo je igra, ne nervirajte se.

RAK

Potrebno je da nađete rešenje za problem koji vas već duže vreme okupira, što konstantno odlažete jer vam je iz nekog razloga cela situacija neprijatna. U komunikaciji sa osobom koja vam se dopada ste vrlo samopouzdani, duhoviti i lako ćete je osvojiti svojim simpatičnim pristupom.