Astro

Biće ovo dobar dan: Bikovi mogu sresti zanimljivu osobu, Rakovi su se posebno raznežili, Device su u super raspoloženju

Ovnovi su malo umorni, ali sve će prevazići.

02.11.2019. - 07:30h
Ljubav cveta
Ljubav cvetafoto: Depositphotos/IgorVetushko

OVAN

Dan kada sve završavate u poslednjem trenutku. Dosta uzbuđenja i napetosti, ali ćete na kraju itekako biti zadovoljni. Potrebno vam je da se relaksirate, a to ćete najbolje uraditi u kontaktu sa osobom koja vas jako interesuje. Stoji malo umora, ali uspevate da to prevaziđete.

BIK

Osobe kojima ste okruženi od vas danas očekuju veće prisustvo i pomoć. Moći ćete da pronađete pravi savet ili podršku za njih, jer praktično i racionalno sagledavate sve situacije. Intenzivno ćete razmišljati o jednoj osobi, stoji mogućnost pokretanja jačeg kontakta, pa čak i prilika za susret.

BLIZANCI

Još jedan dan kada ne uspevate da ostvarite ono što ste planirali i kada vam se čini da uopšte ne funkcionišete na način koji je potreban. Voljena osoba vas vrlo nervira svojim ponašanjima, ali se čini da to uopšte ne primećuje i olako prelazi preko svih vaših primedbi.

 

RAK

Postupci osoba iz vašeg poslovnog okruženja definitivno vam smetaju i teško ćete uspevati da prikrijete svoje nezadovoljstvo i ono što osećate. Ipak, trudićete se da bitne relacije ne pokvarite. Prema voljenoj osobi ipak nastupate sa velikom nežnošću i pažnjom....