Device danas neuobičajeno umorne, Lavovi će biti odbijeni od strane partnera, pred Bikovima novo poznanstvo!

Turbulento će biti ovog 30. oktobra, bar ako je verovati zvezdama...

Turbulento će biti ovog 30. oktobra..., foto: Depositphotos/deagreez1
Turbulento će biti ovog 30. oktobra..., foto: Depositphotos/deagreez1
.

OVAN

Na iznenađujuće lak način uspevate da rešite jednu situaciju, iako je izgledalo da ćete teško doći do dogovora sa ljudima koji su uključeni u nju. Nešto jača impulsivnost. Prema osobi koja vam se dopada nastupate suviše otvoreno I impulsivno. Pokušajte da budete malo misteriozniji.

BIK

Od ranih jutarnjih sati mogu krenuti pozitivna dešavanja i lepa iznenađenja, mada će se ona najviše vezivati za porodicu ili vaše lične prioritete. Dobar dan za finansije. Sa emotivnim partnerom dan ispunjen emocijama i strastima. Stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

BLIZANCI

Mnogo posla je pred vama i niste u prilici da lenstvujete i rastežete ono što morate odraditi. Potrebno je da budete ažurni, iako će vam to danas prilično teško pasti. Shvatate da ste napravili neki propust prema voljenoj osobi i spremni ste da to priznate i ispravite.

RAK

Neke promene koje priželjkujete u poslovnom segmentu možete odraditi, ali samo ako se bacite na posao od ranog jutra. Ne otežite sa početkom, posle će vam samo biti teže....Osoba za koju ste zainteresovani trenutno vam ne poklanja dovoljno pažnje.

Turbulento će biti ovog 30. oktobra..., foto: Depositphotos/deagreez1
Turbulento će biti ovog 30. oktobra..., foto: Depositphotos/deagreez1
.

LAV

Pokušavate da taktizirate po pitanju nekih poslovnih situacija, ali nemojte se uplesti u sopstvene igrice...Ako pokušavate da prebacite odgovornost na drugog, moguće je da nećete uspeti u tome. Neko do koga vam je stalo odbija vaše pokušaje da mu se približite.

DEVICA

Neuobičajeno ste umorni i statični, i biće vam nešto teže da se posvetite obavezama na pravi način. „Smaraju“ vas neke situacije, ali i neke osobe i imaćete tendenciju da se povučete i osamite. U emotivnim relacijama danas može biti napetosti. Moguće distanciranje od partnera.

VAGA

Možda ćete očekivati od današnjeg dana više nego što ćete dobiti, ali to nije razlog za neraspoloženje. Preispitajte svoje planove. Suviše ste opterećeni nekim pitanjima i moguće je da nećete moći da funkcionišete na pravi način u odnosu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Osećate kako umor i iscrpljenost počinju da uzimaju maha i danas će vam trebati više odmora nego inače. Neki od vas će jedva čekati da završe sa poslom i odu kući da se pošteno odmore. Nedefinisano raspoloženje u odnosu sa voljenom osobom. Niste baš u nekom „fazonu“.

Turbulento će biti ovog 30. oktobra..., foto: Depositphotos/deagreez1
Turbulento će biti ovog 30. oktobra..., foto: Depositphotos/deagreez1
.

STRELAC

Svesni ste da je dogovor ili saradnja koju ste pokrenuli prilično dobra, ali imate primedbe koje ćete ipak ostaviti za kasnije. Osećate pritisak od strane nadređenih i to vam se ni malo ne dopada. Sa emotivnim partnerom je potrebno malo truda da bi sve funkcionisalo kako treba.

JARAC

I nije vam baš do posla, ali shvatate da je ono što morate odraditi neophodno, a vi ste spremni da budete odgovorni. Ipak, jedva ćete čekati kraj radnog vremena, jer vam je potrebno da se povučete, razmislite, ali i odmorite. Niste zadovoljni komunikacijom sa osobom koja vam je privlačna.

VODOLIJA

U prepodnevnim satima bićete jako aktivni, ali kako dan bude odmicao, vaša pažnja će sve više popuštati. Postaćete dekoncentrisani i rasejani i postoji opasnost od pravljenja većih propusta. Pokušavate da inicirate susret sa jednom osobom, ali ovde postoje prepreke.

RIBE

Uspešno ste već u prepodnevnim satima rešili neka poslovna pitanja, ali još uvek niste zadovoljni, jer je pred vama još obaveza kojima se morate posvetiti. Razmislite o predlogu poslovnog saradnika. Partner ponavlja situacije koje vas jako nerviraju. Ozbiljan razgovor i mogućnost rasprave.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".