Astro

Device danas neuobičajeno umorne, Lavovi će biti odbijeni od strane partnera, pred Bikovima novo poznanstvo!

Turbulento će biti ovog 30. oktobra, bar ako je verovati zvezdama...

30.10.2019. - 07:00h
Turbulento će biti ovog 30. oktobra...
Turbulento će biti ovog 30. oktobra...foto: Depositphotos/deagreez1

OVAN

Na iznenađujuće lak način uspevate da rešite jednu situaciju, iako je izgledalo da ćete teško doći do dogovora sa ljudima koji su uključeni u nju. Nešto jača impulsivnost. Prema osobi koja vam se dopada nastupate suviše otvoreno I impulsivno. Pokušajte da budete malo misteriozniji.

BIK

Od ranih jutarnjih sati mogu krenuti pozitivna dešavanja i lepa iznenađenja, mada će se ona najviše vezivati za porodicu ili vaše lične prioritete. Dobar dan za finansije. Sa emotivnim partnerom dan ispunjen emocijama i strastima. Stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

BLIZANCI

Mnogo posla je pred vama i niste u prilici da lenstvujete i rastežete ono što morate odraditi. Potrebno je da budete ažurni, iako će vam to danas prilično teško pasti. Shvatate da ste napravili neki propust prema voljenoj osobi i spremni ste da to priznate i ispravite.

RAK

Neke promene koje priželjkujete u poslovnom segmentu možete odraditi, ali samo ako se bacite na posao od ranog jutra. Ne otežite sa početkom, posle će vam samo biti teže....Osoba za koju ste zainteresovani trenutno vam ne poklanja dovoljno pažnje.