Astro

Šta mlad Mesec danas donosi horoskopskim znacima: Nekom nesporazumi, nekom novac, nekom iznenadno putovanje...

Šta mlad Mesec ovog ponedeljka donosi vašem horoskopskom znaku?

28.10.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/SergeyNivens

OVAN

Današnji mlad Mesec je u vašem polju krize, promena i novca od drugih ljudi. Tokom današnjeg dana neke prilike kojima ste se radovali ili ste ih očekivali mogu vam se izmaći iz ruku u poslednjem momentu. U emotivnom segmentu postoji opasnost da narušite odnos sa voljenom osobom....

BIK

Mlad Mesec se dešava u vašem polju ozbiljnih emotivnih i poslovnih partnerstava. Današnji dan doneće probleme sa nadređenima, ali i teško ostvarenje onoga što ste planirali. U emotivnom segmentu postoji opasnost od većeg razmimoilaženja sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Mlad Mesec pada u vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice. Prilično naporan dan je pred vama, potrebno je da budete u potpunosti posvećeni i skoncentrisani. Moguće je da ćete se razočarati jer shvatate da osoba koja vam se dopada ne reaguje na vaše pokušaje da je animirate.

RAK

Današnji mlad Mesec pada u vaše polje ljubavi, kreativnosti, zabave, talenata. Nešto lošije raspoloženje jer shvatate da nećete moći da ostvarite ono što ste planirali. U emotivnom segmentu sa voljenom osobom napetiji momenti. Mogućnosti za rasprave ili promene raspoloženja.