Astro

Ovnovi bi danas da se zatvore u 4 zida, Rakove pritiska samoća, pred Devicama novo poznanstvo...

Iako bi nedelja trebalo da bude jedan miran dan, Zvezde za pojedine znakove imaju drugačiji plan...

27.10.2019. - 07:00h
Novo poznanstvo
Novo poznanstvofoto: Depositphotos/inesbazdar

OVAN

Voljena osoba je puna energije i spremna na svakakve avanture i dobar provod sa vama tokom današnjeg dana. Vi biste pak pre da odmorite i da se zatvorite među četiri zida, zajedno sa njom. Potrebno je da se uskladite i da napravite kompromis.

BIK

Ljudi iz vašeg okruženja očekuju da ispunite obavezu ili dogovor koji ste im obećali. Pred vama je jedan lep dan, u kojima će biti uglavnom sitnih dešavanja koja vas neće opteretiti. Iskoristite vreme da se susretnete sa prijateljima ili osobama koje odavno niste videli. Kontaktirajte i simpatiju.

BLIZANCI

Imate neke dobre planove za provod i trudićete se i da ih ostvarite. Ipak, ostavite malo vremena i za svoje najbliže, za porodicu. Jeste da će vam biti nešto teže da sve uskladite, ali potrudite se. Posvetite pažnju onim ljudima koji su uvek tu za vas kada vam je to potrebno.

RAK

Naglašena potreba za emotivnom sigurnošću i prisustvom voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, savetujem vam da popravite svoje raspoloženje komunikacijom ili susretom sa prijateljima. Ukoliko ostanete kod kuće, pritiskaće vas zidovi i samoća – izađite, opustite se.