Astro

Bikovima danas stižu informacije koje su dugo čekali, Vage se "poigravaju" sa jednom zanimljivom osobom, Jarčeve muči nemir...

Današnji dan bi trebalo da bude miran, ali jedno je šta priželjkujemo, a sasvim šta ćemo dobiti!

26.10.2019. - 07:00h
Vage se 'poigravaju' sa jednom zanimljivom osobom
Vage se "poigravaju" sa jednom zanimljivom osobomfoto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky

OVAN

Iako vam danas baš i nije do smaranja poslovnim obavezama, ipak ćete se potruditi da ono što morate odradite na vreme. Imate vi svakako preče planove, koji uključuju ili članove porodičnog domaćinstva ili prijatelje. Doduše, verovatno je da će se naći malo mesta i za voljenu osobu...

BIK

One informacije koje su vam potrebne i na koje ste čekali, verovatno dobijate tokom današnjeg dana. Ovo će vam biti od velike pomoći i uticati na vaše dalje planove. Veliki deo popodneva ćete provesti ili sa emotivnim partnerom ili u društvu prijatelja. Takođe, danas su moguća nova zanimljiva poznanstva.

BLIZANCI

Niste očekivali da vam deo ovog dana „ukradu“ poslovne obaveze, ali šta da se radi – završite ono što imate i svoje planove za slobodno vreme malo prolongirajte. Odlična komunikacija sa voljenom osobom, mada ćete neka važna pitanja ipak ostaviti za „neki drugi put“.

RAK

Na vreme ste primetili neke sitne greškice i propuste koje ste napravili i sada ćete se potruditi da sve to ispravite i odradite kako treba.Doduše, nemojte se previše unositi u poslovni segment – potrebno vam je da malo vremena posvetite i sebi. Odlični momenti sa voljenom osobom ili simpatijom.