Bikovima danas stižu informacije koje su dugo čekali, Vage se "poigravaju" sa jednom zanimljivom osobom, Jarčeve muči nemir...

Današnji dan bi trebalo da bude miran, ali jedno je šta priželjkujemo, a sasvim šta ćemo dobiti!

Vage se &poigravaju& sa jednom zanimljivom osobom, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
Vage se "poigravaju" sa jednom zanimljivom osobom, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
.

OVAN

Iako vam danas baš i nije do smaranja poslovnim obavezama, ipak ćete se potruditi da ono što morate odradite na vreme. Imate vi svakako preče planove, koji uključuju ili članove porodičnog domaćinstva ili prijatelje. Doduše, verovatno je da će se naći malo mesta i za voljenu osobu...

BIK

One informacije koje su vam potrebne i na koje ste čekali, verovatno dobijate tokom današnjeg dana. Ovo će vam biti od velike pomoći i uticati na vaše dalje planove. Veliki deo popodneva ćete provesti ili sa emotivnim partnerom ili u društvu prijatelja. Takođe, danas su moguća nova zanimljiva poznanstva.

BLIZANCI

Niste očekivali da vam deo ovog dana „ukradu“ poslovne obaveze, ali šta da se radi – završite ono što imate i svoje planove za slobodno vreme malo prolongirajte. Odlična komunikacija sa voljenom osobom, mada ćete neka važna pitanja ipak ostaviti za „neki drugi put“.

RAK

Na vreme ste primetili neke sitne greškice i propuste koje ste napravili i sada ćete se potruditi da sve to ispravite i odradite kako treba.Doduše, nemojte se previše unositi u poslovni segment – potrebno vam je da malo vremena posvetite i sebi. Odlični momenti sa voljenom osobom ili simpatijom.

Vage se &poigravaju& sa jednom zanimljivom osobom, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
Vage se "poigravaju" sa jednom zanimljivom osobom, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
.

LAV

Iako ste možda želeli da ovaj dan u potpunosti posvetite sebi, svom odmoru i opuštanju sa nekim ljudima koje volite, ipak će ispasti da ćete morati deo vremena da odvojite i za obaveze. Ono što nije neophodno, odložite za narednu sedmicu. Velika očekivanja od emotivnog susreta.

DEVICA

Neke situacije vezano za poslovni segment ćete morati da završavate u poslednjem momentu. Možda ćete osećati blago nezadovoljstvo, ali će ono brzo nestati, obzirom da je drugi deo dana više nego dobar po vas. Odličan je momenat za susret sa prijateljima i neki provod, izlazak.

VAGA

Svesni ste da ne možete ostaviti neki posao „na pola“ a nemate dovoljno poverenja u kolege da biste obaveze prebacili na njih. Na svu sreću, pa vam ovo neće oduzeti onoliko vremena koliko ste mislili. Dopada vam se da flertujete i da se „poigravate“ sa jednom zanimljivom osobom.

ŠKORPIJA

Izuzetno dobra energija tokom ovog dana. Neke sumnje i nedoumice su nestale i sada mnogo jasnije vidite situacije pred sobom, bez obzira da li su one vezane za poslovni ili emotivni segment. Neplanirani susret sa jednom osobom ulepšaće vam prvi deo dana.

Vage se &poigravaju& sa jednom zanimljivom osobom, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
Vage se "poigravaju" sa jednom zanimljivom osobom, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
.

STRELAC

Neka blaga nervoza će se provlačiti u ranim jutarnjim satima, možda zbog toga što ste očekivali da će vam jedna osoba izaći u susret ili ispuniti svoje obećanje. Moguće je da će vam ovo poremetiti planove. U odnosu sa voljenom osobom potrebno je više kompromisa i prilagođavanja.

JARAC

Dobra komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima. Odličan dan da ostvarite ono što ste planirali, ali i da razradite neka važna poslovna pitanja. U neizvesnosti ste kada je emotivni partner u pitanju – moguće je da ste malo sumnjičavi ili se previše opterećujete nekim situacijama...

VODOLIJA

Prepodnevni sati bi bili odlični da tokom njih završite nešto što ste u prethodnim danima odlagali. Imate više nego dovoljno elana i energije. U emotivnom segmentu postoji velika potreba da ostvarite jači kontakt sa osobom koju simpatišete, ali se nepredviđene okolnosti mešaju u situaciju.

RIBE

Danas ste suviše „meka srca“ pa ćete verovatno preuzeti i tuđe obaveze na sebe. Evidentno je da će kolege iskoristiti vašu dobrotu i spremnost na ustupke. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima, i sebe stavljate na drugo mesto. Potrudićete se da joj ispunite svaku želju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".