Astro

Tajne seksi osobine horoskopskih znakova: Hiroviti Blizanaci privlače poput magneta, a evo zašto su Bikovi tako visoko kotirani...

Otkrivamo koliko je seksepilan vaš zvezdani znak.

25.10.2019. - 19:30h
foto: Depositphotos/artjazz

Svaki horoskopski znak ima neku svoju naročito privlačnu erotsku notu.

Kad se sve sabere i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično – a opet uzbuđuje muškarce.

Ovan: strast

Samostalni i impulsivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj svet, te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspeh

Bikovi su rođene vođe, teže optimalizaciji i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspešnosti i ambicioznosti jako visoko na listi seksepila.

Bikovi su majstori da se brinu se o nekome, znaju što je dobar ukus i cene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete.

Blizanci: mudrost

Blizance svi vole slušati jer su sjajni govornici i pripovedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto je vreme privlačna i opasna.

Rak: nepredvidljivost

Rakovi su totalno nepredvidivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima.