Astro

Rakovi danas izražavaju sumnju prema partneru; neko pokušava da pridobije pažnju Lavova; savet za Strelca - polako!

Iz toplog u hladno i obrnuto - ove srede zvezde su priredile šou!

23.10.2019. - 07:00h
Rakovi danas izražavaju sumnju prema partneru...
Rakovi danas izražavaju sumnju prema partneru...foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Vrlo odgovorno i pažljivo ćete se postaviti prema svojim tekućim obavezama tokom današnjeg dana. Svesni ste da vas čeka mnogo toga što morate završiti, i želite da to obavite na najbolji mogući način. Odlični momenti za kontakt sa suprotnim polom. U postojećim vezama sklad i zadovoljstvo.

BIK

Ovaj vam dan donosi praktičan i odmeren pristup svim poslovnim obavezama. Lakše ćete izaći na kraj sa nekim situacijama nego što to mislite. Večernji sati su idealni za kontakt sa voljenom osobom, ali i za prijatne momente u porodičnom krugu.

BLIZANCI

Odlično raspoloženje tokom celog dana. Sa nekim bitnim stvarima ste završili i moći ćete da priteknete u pomoć i kolegama. Bićete na usluzi onima sa kojima ste poslovno vezani. I u emotivnom segmentu stoji veliki trud i posvećenost prema voljenoj osobi. Mogući su sitni znaci pažnje, čak i poklončići.

RAK

Neke okolnosti vam možda i ne prijaju, ali se trudite da se to na vama ne vidi. Istrajavate jer ste svesni da još uvek nije vreme za pravu, konkretnu akciju. Informacije koje ćete dobiti će zagolicati vašu pažnju. Postoji neka forma sumnje prema voljenoj osobi, ali se trudite da to ne pokazujete previše.