Astro

Device - prikočite malo danas, a vi Vage - strpite se još malo, sve dolazi na svoje mesto!

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

22.10.2019. - 08:00h
Device - prikočite malo danas!
Device - prikočite malo danas!foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Ostavljate dobar utisak na one sa kojima danas dođete u kontakt. Vrlo ste angažovani i trudite se da se prilagodite saradnicima. Može vam se činiti da neke stvari idu suviše sporo, ali ste spremni da sačekate. U emotivnim relacijama danas možete biti previše kritizerski raspoloženi prema voljenoj osobi.

BIK

Odlično raspoloženje. Osećate se vrlo stabilno, sigurni ste u sebe i u svoj nastup u poslovnom segmentu. Očekujete mnogo od jednog razgovora i spremni ste da se prilagodite sagovorniku. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Ne želite da obraćate pažnju na sitnice...

BLIZANCI

Nametnuli ste sebi dosta jak tempo. Vidite da sve ono što radite daje rezultate, ali se već osećate prilično iscrpljeno i izmoreno. Moguće je da će vam više odgovarati da popodne i veče provedete povučeno, kod kuće. Sa voljenom osobom predstoje neki mirni, nežni momenti.

RAK

Vaše raspoloženje je dobro, imate osećaj za meru i za vreme u svemu što radite. Pravi je trenutak ako želite da zamolite za uslugu. Imate jake mogućnosti da pojačate komunikaciju sa poslovnim saradnikom koji vam je važan. Uživate u zanimljivim razgovorima sa jednom osobom.