Device - prikočite malo danas, a vi Vage - strpite se još malo, sve dolazi na svoje mesto!

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

Device - prikočite malo danas!, foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
Device - prikočite malo danas!, foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
.

OVAN

Ostavljate dobar utisak na one sa kojima danas dođete u kontakt. Vrlo ste angažovani i trudite se da se prilagodite saradnicima. Može vam se činiti da neke stvari idu suviše sporo, ali ste spremni da sačekate. U emotivnim relacijama danas možete biti previše kritizerski raspoloženi prema voljenoj osobi.

BIK

Odlično raspoloženje. Osećate se vrlo stabilno, sigurni ste u sebe i u svoj nastup u poslovnom segmentu. Očekujete mnogo od jednog razgovora i spremni ste da se prilagodite sagovorniku. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Ne želite da obraćate pažnju na sitnice...

BLIZANCI

Nametnuli ste sebi dosta jak tempo. Vidite da sve ono što radite daje rezultate, ali se već osećate prilično iscrpljeno i izmoreno. Moguće je da će vam više odgovarati da popodne i veče provedete povučeno, kod kuće. Sa voljenom osobom predstoje neki mirni, nežni momenti.

RAK

Vaše raspoloženje je dobro, imate osećaj za meru i za vreme u svemu što radite. Pravi je trenutak ako želite da zamolite za uslugu. Imate jake mogućnosti da pojačate komunikaciju sa poslovnim saradnikom koji vam je važan. Uživate u zanimljivim razgovorima sa jednom osobom.

Device - prikočite malo danas!, foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
Device - prikočite malo danas!, foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
.

LAV

Razmišljate o poslovnom predlogu koji ste dobili. Angažujete se oko važnih poslovnih obaveza sa kojima ste u zaostatku. Neki sitniji problemi sa papirologijom ili arhiviranjem dokumenata. Vidite da je neko jako zainteresovan za vas, a i vi ste u raspoloženju za flertovanje.

DEVICA

Suviše žurite u nekim dogovorima. Ne potencirajte, pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Ako možete, važne razgovore odložite za sutrašnji dan. Voljena osoba očekuje da se više aktivirate po nekim pitanjima koja su važna za oboje. Nemate razloga da ovo odugovlačite.

VAGA

Imate svojih nedoumica, ali ste sigurni da ste na pravom putu po pitanjima koja su vam bitna. Ipak, ne dopada vam se što se neke stvari suviše prolongiraju. Potrebno je da budete strpljivi još uvek. Prepuštate organizaciju susreta i slobodnog vremena voljenoj osobi.

ŠKORPIJA

Neki novac vam je zaista potreban da biste pokrili tekuće obaveze, a dobijate informaciju da će isplata kojoj se nadate kasniti. Danas imate osećaj da okolnosti nisu na vašoj strani i da vas po svim pitanjima koja su vam važna koče. Nesigurnost kada je emotivni segment u pitanju.

Device - prikočite malo danas!, foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
Device - prikočite malo danas!, foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
.

STRELAC

Promenljivo raspoloženje. Trudite se da funkcionišete u skladu sa okolnostima, ali vas non stop neki unutrašnji poriv tera da žurite i brzate. Izbrojte do deset pre nego što povučete neke ishitrene poteze. Nerazumevanje u emotivnim odnosima. Želite stabilnost, ali ona nekako izmiče...

JARAC

Iako u suštini tokom ovog dana nemate neke neprijatne situacije, nikako ne uspevate da sebe smirite i da se opustite. Imate osećaj da će vam u poslednjem momentu nešto pokvariti planove. Nemojte propustiti da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan.

VODOLIJA

Iako vi ne volite mnogo da slušate tuđe savete, danas biste mogli da ovaj običaj promenite. Neki ljudi vam zaista mogu biti od pomoći ukoliko se nađete u zastoju ili u neizvesnosti šta da uradite. Osećate nervozu zbog potrebe da se pokrenete prema jednoj osobi. Čekajte pravi momenat.

RIBE

Želite da pokrenete dosta važan razgovor sa nekim od nadređenih. Nemojte propustiti priliku da izložite svoje ideje ili da zamolite za uslugu. Nedostaje vam bliskost sa voljenom osobom, ali trenutno se ne pružaju prave mogućnosti da je i ostvarite.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".