Astro

Ovog ponedeljka Ovnovi će biti nervozni, Rakovi odlično raspoloženi, Ribe nestrpljive!

Dan kada možete mnogo toga završiti i postići!

21.10.2019. - 07:30h
Nervoza od ranog jutra
Nervoza od ranog jutrafoto: Depositphotos/stokkete

OVAN

Nervoza i napetost u prvom delu dana i postoji opasnost od izbrzanih delovanja, ali i zaključaka. Možete biti nefokusirani, sa dosta lošom koncentracijom. Popodne i veče vam donose smirivanje unutrašnje tenzije i lepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom.

BIK

Ponuda koju budete dobili u isto vreme vam donosi pozitivan nemir, ali čini i da se osećate usplahireno i nesigurno. Ipak, svakako bi vredelo razmisliti o njoj, mada ako je ikako moguće – uzmite makar par sati da o njoj odlučite. Naglašeni flert, čak postoje mogućnosti i za ljubavni susret, avanturu.

BLIZANCI

Dosta razmišljate o jednoj situaciji i pokušavate da odredite kako da postupite. Neko će od vas tražiti da se konačno odlučite po određenom pitanju. Mogućnosti da na brzinu sklopite poslovni dogovor. Odličan kontakt sa emotivnim partnerom, vrlo inspirativna komunikacija.

RAK

Vi ste danas u odličnom raspoloženju, ali vam jako smetaju provokacije i nepravilnosti kod drugih, pa je lako moguće da će se dogoditi sitnije trzavice sa kolegama. Iskoristite konstruktivno dobru energiju koju imate, ne rasipajte je na rasprave i svađe. S malo dobre volje – odličan odnos sa voljenom osobom.