Astro

Vage - ne zapostavljajte partnera danas, Škorpijama i Strelčevima vikend je počeo malo ranije...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji radni dan u ovoj nedelji?

18.10.2019. - 06:30h
Škorpijama i Strelčevima vikend je počeo malo ranije...
Škorpijama i Strelčevima vikend je počeo malo ranije...foto: Depositphotos/vadimphoto1@gmail.com

OVAN

Neke zbunjujuće situacije na poslu doneće vam nerviranje, ali i zabrinutost. Savet za vas je da tokom ovog dana nikako ne žurite, ni po pitanju dogovora ni po pitanju završavanja poslovnih obaveza. U emotivnom segmentu ste nešto povučeniji nego inače. Razmišljate o budućnosti odnosa u kome ste.

BIK

Dosta promenljivo raspoloženje tokom današnjeg dana, pa ćete u jednom trenutku biti jako aktivni, da biste se već u narednom povukli u sebe i potisnuli obaveze. Trebaće vam mnogo vremena da ostvarite ono što ste planirali. Romantika u odnosu sa voljenom osobom je naglašena.

BLIZANCI

Dan je dobar da se pokrenete po pitanju ličnih obaveza, ali je moguće da ćete zbog toga potisnuti poslovne situacije. Jednostavno, danas ne možete i na jednu i na drugu stranu. Niste ispunjeni u emotivnom segmentu i potražićete savet od strane člana porodice ili prijatelja.

RAK

Previše očekujete od drugih, ali i od sebe tokom današnjeg dana. Koliko god se trudili, malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Ovo jednostavno nije vaš dan. Zato je emotivni segment jako naglašen i u odnosu sa voljenom osobom vam slede naročito senzualni i romantični trenuci.