Astro

Rakovi su danas "ustali na levu nogu", Lavovi se hvataju ukoštac sa obavezama, a Device su neuobičajeno romantične...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

17.10.2019. - 07:30h
Rakovi su danas 'ustali na levu nogu'
Rakovi su danas "ustali na levu nogu"foto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Energija ovog dana vam u potpunosti odgovara, ali je moguće da ćete preuzeti na sebe više nego što možete da postignete. Na ovaj način ćete umesto da ubrzate sebe, samo usporiti situacije. Birajte prioritete. U emotivnom segmentu jaka mogućnost za flertovanje ili čak avanturu.

BIK

Danas bi trebalo da obavite dosta sitnih obaveza, ali vam je pažnja pomalo rasuta, pa je moguće da ćete teško uspeti da uklopite sve. Odličan odnos sa nadređenima, ako vam je potrebna usluga ili slobodan dan, vreme je da se aktivirate. Veliki emotivni intenzitet.

BLIZANCI

Možete biti zabrinuti zbog teškog odvijanja nekih poslovnih situacija. Takođe, mogući su i veći troškovi tokom ovog dana. Neke isplate koje očekujete kasne. Lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom, ali nemojte previše „pritiskati“ pričom niti opterećivati ličnim problemima.

RAK

Komplikovan, naporan dan je pred vama. Možete imati problema ako kasnite sa obećanjima koje ste dali poslovnim saradnicima. Ni sa voljenom osobom danas vam ne cvetaju ruže. Sve vam smeta, lako reagujete, preosetljivi ste. Možda je bolje da se malo povučete i okrenete odmoru.