Astro

Zanimljiv dan je pred Ovnovima, Bikovi lako završavaju sve poslove, a i Blizanci su u "šestoj brzini"

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

16.10.2019. - 07:30h
Zanimljiv dan je pred Ovnovima...
Zanimljiv dan je pred Ovnovima...foto: Depositphotos/adriaticphoto

STRELAC

Imate zaista odlične ideje, ali je pitanje da li trenutno možete naći podršku za njihovu realizaciju. Pokušajte da razgovarate sa nadređenom osobom, ali pripremite se da će ovde biti prepreka. Pozitivna energija i raspoloženje u emotivnim odnosima. Posvećeni ste voljenoj osobi u punoj meri.

JARAC

Konačno dobijate potvrdu posla koju već neko vreme čekate. Osećate pozitivno raspoloženje, podsticaj, volja i spremnost na rad su naglašeni. Danas možete postići mnogo toga. Dobar je momenat i za novo poznanstvo, i to preko poslovnih okolnosti. Simpatije će se probuditi jako brzo.

VODOLIJA

Danas imate dovoljno i volje i energije da rešite bilo kakve problematične situacije u poslovnom segmentu. Doduše, malo ste hiroviti pa ćete povremeno nervirati kolege. Odličan je momenat da se aktivirate prema osobi koja vam je simpatična.

RIBE

Jasno vam je da ste pri kraju nekih poslovnih situacija koje su vam do sada pravile probleme. Znam da ste umorni i iscrpljeni, ali izdržite još malo – rešenje je blizu. Jedna osoba dolazi u vašu blizinu i unosi vam pozitivan nemir. Mogući su kontakti i preko društvenih mreža, vrlo podsticajni i interesantni.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".