Astro

Rakovima danas nije dan, Ovnove je lako iznervirati, a Vodolije su pod velikim stresom!

Ovog utorka zvezde "šalju" veliku konfuziju i napetost.

15.10.2019. - 07:00h
Stres na frhuncu
Stres na frhuncufoto: Depositphotos/Melpomene

OVAN

Danas vas je lako iznervirati, danas vam neke situacije koje su vam bitne jednostavno ne idu od ruke. Imate osećaj da vam se prava rešenja izmiču u poslednjem trenutku. Ni komunikacija sa emotivnim partnerom danas nije sjajna. Razmislite o tome da se povučete i posvetite sebi.

BIK

Nešto sporije odvijanje situacija u poslovnom segmentu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da budete strpljivi i sačekate na razrešenje. U odnosu sa voljenom osobom se povremeno provlači napetost, ali i intenzitet. Ovo bi najbolje bilo iskoristiti kroz zajednički izlazak ili popodne provedeno u krevetu....

BLIZANCI

Potrebno je da danas budete ozbiljni i odgovorni i da se posvetite obavezama koje imate. Moguće je da šefovi danas obraćaju posebnu pažnju na vas, pa se potrudite da ne dobijete kritiku. Iako postoji velika želja za susretom, moguće je da nećete ostvariti pravi dogovor sa voljenom osobom.

RAK

Zaista se trudite da se uklopite ne samo u poslovne okolnosti, već i u komunikaciju sa kolegama i saradnicima, ali primećujete i sami – to prilično teško ide. Jednostavno, danas nije vaš dan. Preosetljivi ste, možda malo i umorni, i najbolje bi bilo da se tokom popodneva povučete i dobro odmorite.