Rakovima danas nije dan, Ovnove je lako iznervirati, a Vodolije su pod velikim stresom!

Ovog utorka zvezde "šalju" veliku konfuziju i napetost.

Stres na frhuncu, foto: Depositphotos/Melpomene
Stres na frhuncu, foto: Depositphotos/Melpomene
.

OVAN

Danas vas je lako iznervirati, danas vam neke situacije koje su vam bitne jednostavno ne idu od ruke. Imate osećaj da vam se prava rešenja izmiču u poslednjem trenutku. Ni komunikacija sa emotivnim partnerom danas nije sjajna. Razmislite o tome da se povučete i posvetite sebi.

BIK

Nešto sporije odvijanje situacija u poslovnom segmentu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da budete strpljivi i sačekate na razrešenje. U odnosu sa voljenom osobom se povremeno provlači napetost, ali i intenzitet. Ovo bi najbolje bilo iskoristiti kroz zajednički izlazak ili popodne provedeno u krevetu....

BLIZANCI

Potrebno je da danas budete ozbiljni i odgovorni i da se posvetite obavezama koje imate. Moguće je da šefovi danas obraćaju posebnu pažnju na vas, pa se potrudite da ne dobijete kritiku. Iako postoji velika želja za susretom, moguće je da nećete ostvariti pravi dogovor sa voljenom osobom.

RAK

Zaista se trudite da se uklopite ne samo u poslovne okolnosti, već i u komunikaciju sa kolegama i saradnicima, ali primećujete i sami – to prilično teško ide. Jednostavno, danas nije vaš dan. Preosetljivi ste, možda malo i umorni, i najbolje bi bilo da se tokom popodneva povučete i dobro odmorite.

.

LAV

Morate da obavite obaveze koje vam baš i nisu mile, ali ste svesni da ih više ne možete odlagati i gurati pod tepih. Imate više snage nego što mislite i ovo relativno lako možete završiti. Dan je dobar da pokrenete i bitna pitanja sa emotivnim partnerom.

DEVICA

Danas možda previše očekujete od drugih. Vi lično ste u odličnoj formi i raspoloženju, ali je teško da će vas kolege ili saradnici pratiti na pravi način. Nemojte ni vi previše žuriti, niste nepogrešivi. Uzvratite partneru pažnju koju vam pokazuje. Dobar i podsticajan dan za ljubav.

VAGA

Sa nestrpljenjem čekate da se neka situacije pokrenu. Svesni ste da okolnosti idu u vašu korist, ali vas jako nervira što se sve ovo ne odvija brže. Ipak, sigurni ste da je rešenje koje očekujete pitanje dana. Opuštate se sve više u kontaktu sa jednom osobom i vaša je komunikacija sve intenzivnija.

ŠKORPIJA

Nemojte tokom dana verovati mnogo obećanjima. Više je nego verovatno da neće biti ispunjena. Ostaje vam da se oslonite samo na sebe. Dogovor sa voljenom osobom će verovatno morati da bude odložen zbog obaveza druge strane. Nije vam milo zbog toga, ali ne želite da podstičete tenziju.

.

STRELAC

Potrebno je više opreza u svakoj vrsti dogovora tokom današnjeg dana. Preispitajte sve ono što radite, jer je moguće napraviti grešku ili ne obratiti pažnju na neki bitan detalj. U odnosu sa voljenom osobom osećate neispunjenost i nezadovoljstvo. Partnerova inicijativa izostaje i to vam smeta.

JARAC

Nadate se da su informacije koje ste dobili tačne, ali svesni ste da još uvek ne možete da se radujete i opustite. Ipak, spremni ste da budete strpljivi i sačekate razvoj situacije. Iznenadno pokretanje komunikacije sa nekim koga znate od ranije i prema kome osećate zainteresovanost i simpatiju.

VODOLIJA

Džabe nerviranje, koliko god se vi potresali i bili napeti, neke situacije ne možete u ovom trenutku pomeriti sa mrtve tačke. Prihvatite da je tempo dešavanja tokom današnjeg dana spor. Potrebno vam je da budete u društvu voljene osobe, ali se nekako danas ne otvaraju pravi uslovi za to.

RIBE

Dosta ste statični, ali i mutno raspoloženi tokom današnjeg dana, iako nema pravih razloga za tako nešto. Moguće je da ste premoreni, da su vas neke situacije mentalno iscrpile. Najviše bi vam odgovaralo da se odmorite, ili da provedete vreme u društvu prijatelja koji vas „podižu“.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".