Astro

Početak nedelje: Škorpijama danas stižu odlične vesti, Blizancima se smeši susret iz prošlosti!

Ovog ponedeljka zvezde su blagonaklone skoro prema svima!

14.10.2019. - 07:00h
Slučajni susret
Slučajni susretfoto: Depositphotos/AntonioGuillemF

OVAN

Priličan broj obaveza vas očekuje tokom današnjeg dana, a vi se osećate dosta iznureno i dekoncentrisano. Potrudite se da budete obazriviji, da ne biste napravili propust. Stoji blaga nesigurnost u odnosu sa voljenom osobom, neraspoloženje.

BIK

Računajte na naporan dan, delimično zbog toga što ste sami sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate svoje planove i odložite nešto za naredne dane. Velika emotivna ispunjenost. Voljenoj osobi pokazujete na sve načine koliko vam je stalo do nje.

BLIZANCI

Vrlo intenzivan dan je pred vama. Bićete na sto strana odjednom i truditi se da se posvetite poslu, pogotovo zaostacima. Sa voljenom osobom isplanirajte zajedničko popodne. Mogućnost za kontakt sa nekim koga dugo niste videli.

RAK

Blaga neraspoloženost zbog toga što ćete morati da odustanete od nečega što ste planirali za danas ili zato što dobijate neprijatne informacije. Pokušavate da priđete voljenoj osobi na pravi način, ali vam smeta što sa njene strane osećate pritisak i neopravdanu ljubomoru.