Astro

Početak nedelje: Škorpijama danas stižu odlične vesti, Blizancima se smeši susret iz prošlosti!

Ovog ponedeljka zvezde su blagonaklone skoro prema svima!

14.10.2019. - 07:00h
Slučajni susret
Slučajni susretfoto: Depositphotos/AntonioGuillemF

LAV

Smatrate da su potezi osoba sa kojima sarađujete usmereni protiv vas. Nemojte previše lično doživljavati dešavanja, moguće je da je ovo samo splet okolnosti. Nemate razloga da razmišljate i da se opterećujete – osoba koja vam se dopada samo čeka vaš potez. Pokrenite se.

DEVICA

Tokom današnjeg dana očekujte veliki broj obaveza, ali ste vi lično raspoloženi i uživaćete u ovoj okupiranosti poslom. Komunikacijske veštine su naglašene i pravo je vreme da obavite neki važan razgovor, bilo da se on vezuje za poslovni ili za ljubavni segment.

VAGA

Jedan razgovor ili dogovor je krenuo bolje nego što ste očekivali, da bi odjednom došlo do zastoja ili do prepreke. Sa nekim težim okolnostima danas ćete morati da izađete na kraj i da se prilagodite novonastalim situacijama. Moguće je da jako razmišljate o nekom koga ste skoro upoznali.

ŠKORPIJA

Odlične informacije pristižu do vas i ne možete da prikrijete svoje uzbuđenje oko cele situacije. Danas se možete osloniti na pomoć od strane kolega ili zatražiti uslugu od prijatelja. Odmereni ste u kontaktu sa osobom koja vas privlači i ona nije sigurna kakve su vaše namere.