Astro

Red strasti, red rasprava obeležiće današnji dan Vagama, dok se Blizancima čini da ih crne misli neće napustiti. Sačekajte veče!

Lavovi danas mogu da preseku i da odluče. Pa učinite tako!

12.10.2019. - 07:30h
Idemo redom
Idemo redomfoto: Depositphotos/ EdZbarzhyvetsky

OVAN

Budite danas nešto oprezniji u poslovnom segmentu. Naglašeno ste impulsivni i ishitreni i lako će biti napraviti veće greške i propuste. Ne treba vam kritika od strane kolega ili saradnika. Nezadovoljstvo u emotivnom delu. Nikako ne uspevate da ostvarite korektan odnos sa voljenom osobom.

BIK

Danas razmišljate na koji način da rešite poslovna pitanja koja vas dosta opterećuju. Velika obuzetost obavezama i verovatno ćete kraj radnog dana dočekati dosta iscrpljeni. Sa voljenom osobom ste danas na distanci – nikako ne uspevate da prevaziđete jaz i ostvarite korektnu komunikaciju.

BLIZANCI

Danas ste sami sebi teški, a kamoli drugima. Nešto ste nesigurni, pa su vaše reakcije preterane i nepotrebne. Ne gledajte toliko crno na dešavanja oko sebe, ovaj dan će doći i proći a vi ćete već u večernjim satima biti u mnogo boljem raspoloženju. Izađite negde sa prijateljima.

RAK

Jako se brinete zbog papira ili informacija koje očekujete. Nemate razloga za zabrinutost, i sami ćete videti da ćete dobiti ono što vam je potrebno u popodnevnim satima. Vrlo dobro raspoloženje u odnosu sa ljudima koje upoznajete. Obavezno veče iskoristite za izlazak i provod.