Red strasti, red rasprava obeležiće današnji dan Vagama, dok se Blizancima čini da ih crne misli neće napustiti. Sačekajte veče!

Lavovi danas mogu da preseku i da odluče. Pa učinite tako!

Idemo redom, foto: Depositphotos/ EdZbarzhyvetsky
Idemo redom, foto: Depositphotos/ EdZbarzhyvetsky
.

OVAN

Budite danas nešto oprezniji u poslovnom segmentu. Naglašeno ste impulsivni i ishitreni i lako će biti napraviti veće greške i propuste. Ne treba vam kritika od strane kolega ili saradnika. Nezadovoljstvo u emotivnom delu. Nikako ne uspevate da ostvarite korektan odnos sa voljenom osobom.

BIK

Danas razmišljate na koji način da rešite poslovna pitanja koja vas dosta opterećuju. Velika obuzetost obavezama i verovatno ćete kraj radnog dana dočekati dosta iscrpljeni. Sa voljenom osobom ste danas na distanci – nikako ne uspevate da prevaziđete jaz i ostvarite korektnu komunikaciju.

BLIZANCI

Danas ste sami sebi teški, a kamoli drugima. Nešto ste nesigurni, pa su vaše reakcije preterane i nepotrebne. Ne gledajte toliko crno na dešavanja oko sebe, ovaj dan će doći i proći a vi ćete već u večernjim satima biti u mnogo boljem raspoloženju. Izađite negde sa prijateljima.

RAK

Jako se brinete zbog papira ili informacija koje očekujete. Nemate razloga za zabrinutost, i sami ćete videti da ćete dobiti ono što vam je potrebno u popodnevnim satima. Vrlo dobro raspoloženje u odnosu sa ljudima koje upoznajete. Obavezno veče iskoristite za izlazak i provod.

foto: Depositphotos/ EdZbarzhyvetsky
foto: Depositphotos/ EdZbarzhyvetsky
.

LAV

Stavljeni ste danas pred veće poslovne odluke, a ne osećate se dovoljno fokusirani da biste mogli o svemu da razmislite na pravi način.U suštini – što više razmišljate, sve više ćete se upetljavati i komplikovati. Presecite i odlučite. U emotivnom segmentu – danas nova poznanstva i kontakti.

DEVICA

Izgleda mi da danas definitivno niste planirali da radite. Ili da makar niste očekivali da ćete biti zatrpani ovolikom količinom posla. Da ste raspoloženi – niste, to je evidentno. Zato ćete gledati da što pre završite ono što je najneophodnije i da pobegnete sa posla. Imate vi prečih dešavanja..

VAGA

Vi se nervirate, a morate da čekate. Ništa u ovom trenutku ne zavisi od vas, već od kolega ili saradnika, a oni se razvlače bez ikakve potrebe. I bez ikakve mere. Tiho ćete besneti u sebi. U odnosu sa voljenom osobom bićete vrlo promenljivog raspoloženja. Red strasti, red bespotrebnih rasprava.

ŠKORPIJA

Rešili ste da ćutite i radite. A o čemu razmišljate – to samo vi znate. Definitivno je sigurno da nekim situacijama niste zadovoljni, ali shvatate da sada nema nikakvog smisla da se bunite ili isterujete pravdu. Emotivni deo funkcioniše, ali više u večernjim satima.

foto: Depositphotos/ EdZbarzhyvetsky
foto: Depositphotos/ EdZbarzhyvetsky
.

STRELAC

Verovatno je da ćete u nekom trenutku shvatiti da ste nešto što ste morali da odradite u potpunosti smetnuli sa uma. Pitanje je i da li sada možete ispraviti ovu situaciju. Ćutaćete i nadati se da niste napravili nešto što vam može doneti problem. Veliki emotivni pad u drugom delu dana.

JARAC

Dosta obaveza vam je danas natovareno na vrat i osećate veliki pritisak. Ipak, imate dovoljno snage i entuzijazma da na mišiće gurate sve situacije. Drugi deo dana je odličan za kontakte sa prijateljima, ali i za nova poznanstva i to naročito u večernjim satima. Obavezno izađite, provod je zagarantovan.

VODOLIJA

Dan kada biste trebali da budete u pokretu, i da se posvetite svemu onome što niste mogli u prethodnom periodu. Odlično za dogovore, ali i za traženje usluge ili saveta. Mogućnost susreta sa osobom koju tek pokušavate da osvojite. Imaćete odličnu komunikaciju sa njom....

RIBE

Potrudićete se da sve obaveze završite u prvom delu dana, iako je evidentno da ćete ih imati preko glave. Rešili ste da ostatak dana ipak posvetite sebi, ali i nekim ljudima koje želite da vidite. Danas je dobar momenat da se vidite sa prijateljima i u njihovom društvu rasteretite i opustite.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".