Astro

Astro saveti za četvrtak: Device - neko pokušava da vam podmetne; Ribe - danas je dan za poslovne dogovore...

Šta vama zvezde poručuju ovog četvrtka?

10.10.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/AllaSerebrina

STRELAC

Nemojte propustiti da danas završite sa poslovnim obavezama, jer će vam već u narednim danima ovo i te kako zasmetati i napraviti problem. Budite angažovani i aktivni. U emotivnom segmentu osećate izvesno zadovoljstvo, ali je to daleko od stabilnosti i posvećenosti koju priželjkujete.

JARAC

Dosta ste dobro raspoloženi i spremni da se posvetite obavezama. U poslovnom segmentu će vam danas sve ići od ruke lakše nego inače i možete čak priteći kolegama u pomoć kada završite sa onim što ste planirali. U emotivnom delu – zadovoljni ste odnosom sa partnerom.

VODOLIJA

Neraspoloženi ste, iako realno gledano – nemate pravih razloga za to. Muči vas što nikako ne uspevate da se organizujete po nekim pitanjima. Definitivno imate manjak koncentracije. Razumevanje sa emotivnim partnerom je naglašeno. Izbegavaćete bilo šta što može da poremeti trenutni sklad.

RIBE

Odličan je trenutak da se pokrenete i aktivirate. Danas možete ostvariti prave dogovore i zainteresovati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Šta više, u poslovnom segmentu danas možete pokrenuti i zanimljivu komunikaciju sa kolegom ili nekim sa kim poslovno sarađujete.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".