Astro

Astro saveti za četvrtak: Device - neko pokušava da vam podmetne; Ribe - danas je dan za poslovne dogovore...

Šta vama zvezde poručuju ovog četvrtka?

10.10.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Punom parom ćete prionuti na posao, u velikoj meri spremni da završite sa svim obavezama koje ste u prethodnim danima stavljali na stranu. Veliki elan i podsticaj. Voljena osoba će primetiti da niste preterano raspoloženi za veliko društvo. Više vam odgovara samo njeno prisustvo.

BIK

Vreme je da donesete odluku o nastavku dogovora ili saradnje. Neke stvari vam se ne dopadaju i to sada postaje sve jasnije. Razmislite još jednom pre bilo kakvog presecanja. Emotivni partner se ne ponaša uobičajeno i to vam odmah izaziva sumnju. Nemate razloga za zabrinutost.

BLIZANCI

Danas ste energični, a neki bi rekli čak da ste suviše navalentni i da previše potencirate na nekim stvarima. Jasno je da želite da uspešno rešite situacije koje su pred vama, ali nemojte preterivati i požurivati druge. U emotivnom segmentu je danas odlična situacija.

RAK

Imate osećaj da su vam se neke prilike izmakle iz ruku i možete biti prilično razočarani razvojem situacije. Sačekajte da se sve razjasni, ne razmišljajte unapred. Komunikacija sa voljenom osobom vam danas unosi samo dodatni nemir i neraspoloženje. Smatrate da vas druga strana ne razume.