Astro

Ribama će danas mnoge stvari postati jasnije, Jarčevi čekaju odluku pretpostavljenih, ali neće sasvim biti zadovoljni...

U sred srede, stvari u horoskopu izgledaju baš ovako!

09.10.2019. - 07:22h
foto: Depositphotos/deagreez1

LAV

U poslovnom segmentu ćete se postaviti jasno i odgovorno prema obavezama koje morate odraditi. Nešto teži dan, ali ćete biti zadovoljni rezultatima. Prema voljenoj osobi se ponekad ponašate suviše distancirano i zvanično. Vreme je da prevaziđete neke situacije i date šansu da se vratite jedno drugom.

DEVICA

Danas ste baš u elementu kada je poslovni segment u pitanju. Imate pravi podsticaj, znate šta želite i trudićete se da uspešno obavite svaki razgovor. Mogućnosti za prave dogovore sa partnerima. Danas želite da pokažete voljenoj osobi romantičnost i nežnost.

VAGA

Danas ćete biti zahtevni, nespremni za kompromis i vrlo ultimativni. Kolege definitivno nisu navikle da se ovako ponašate. Vama je konkretno dosta nekih stvari i želite da što pre napravite promenu. U emotivnom segmentu možete se približiti osobi koja vam je interesantna.

ŠKORPIJA

Danas ste u potpunosti svoji, vrlo stabilni, vrlo rešeni da neke situacije završite na pravi način. Jasno vam je šta morate i trebate da uradite i bićete u potpunosti posvećeni svojim obavezama. Današnji dan iskoristite za razgovor sa voljenom osobom – možete lako rešiti neke problematične situacije.