Astro

Vage su danas na meti kolega, ogovaraju ih i "smeštaju" im; pred Strelčevima važne odluke... Savet za Ovnove - ćutite i radite!

Ovog utorka baš težak poslovni dan za većinu horoskopskih znakova... Kako se izboriti i šta su saveti?

08.10.2019. - 07:00h

LAV

Neki ljudi iz vašeg najbližeg poslovnog okruženja vas prilično nerviraju svojom tvrdoglavošću. Takođe, smetaju vam da pokrenete neke situacije, pa ćete se ceo dan inatiti sa njima. Pokušajte da budete malo strpljivi i mnogo tolerantni. Ista situacija je i u emotivnom segmentu – neophodan je kompromis!

DEVICA

Danas se dešavaju novi momenti u odnosu sa poslovnim partnerima i saradnicima. Od vas će se očekivati da povučete konkretnije poteze, ali dobro razmislite o njima. Nemate dovoljno informacija za brzo delovanje. U emotivnom segmentu – danas prilično korektno i stabilno.

VAGA

Zbunjeni ste ponašanjima kolega, ali pokušavate da pronađete opravdanje za njih. Moguće je da ste načuli da su vas pojedini ogovarali ili čak pokušavali da vam „smeste“ neke situacije. Ne reagujte, ali budite sigurni da je ono što ste čuli tačno. Emotivno danas vrlo promenljivo.

ŠKORPIJA

Danas osećate veliku potrebu da svoje planove ostvarite, ali je pitanje koliko ćete u tome zaista biti uspešni. Raspoloženje vam prilično varira i u suštini je za obaveze pogodan period samo do podneva. Već posle toga bićete prilično nefokusirani i konfuzni.