Astro

Vage su danas na meti kolega, ogovaraju ih i "smeštaju" im; pred Strelčevima važne odluke... Savet za Ovnove - ćutite i radite!

Ovog utorka baš težak poslovni dan za većinu horoskopskih znakova... Kako se izboriti i šta su saveti?

08.10.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/agencyby

OVAN

Možete se danas malo povući u sebe, što će drugi protumačiti kao distanciranost, a suština je da vi pokušavate da pronađete rešenje za probleme koji vas muče. I pored ovoga – današnji poslovni segment je uspešan, jer ćete biti posvećeni svojim obavezama. Ćutite i radite.

BIK

Osećate jako, podsticajno raspoloženje i pozitivnu napetost prilikom susreta sa ljudima za koje smatrate da možete ostvariti saradnju i korektan poslovni odnos. Iskoristite šanse koje vam ovaj dan nudi – možete napraviti prave dogovore. U odnosu sa voljenom osobom vas vuku jake strasti.

BLIZANCI

Informacije vas danas bombarduju sa svih strana, ali niste sigurni koliko se one uklapaju u ono što ste vi zamislili. Nemojte donositi odluke na brzinu, pustite da se stvari malo slegnu. Nemojte se suzdržavati kada je voljena osoba u pitanju – pokažite joj koliko je želite i volite.

RAK

Dobre ideje, odlična kreativnost, ali će i intuicija biti na visokom nivou. Dan će vam proteći u vrlo dobrom raspoloženju i u odličnim odnosima sa ljudima sa kojima radite, naročito ženama. U emotivnom segmentu danas će vladati uživanje, zadovoljstvo , romantika i velika količina strasti.