Astro

Bikovi će danas malo dramiti bez potrebe, a Blizanci i Rakovi neće moći da se "otmu" nervozi

Šta su vama zvezde priredile za prvi dan nove sedmice?

07.10.2019. - 07:30h
Bikovi će danas malo dramiti bez potrebe...
Bikovi će danas malo dramiti bez potrebe...foto: Depositphotos/gpointstudio

LAV

Potrebne su vam osobe koje bi mogle da vas podrže i pomognu vam da realizujete ono što ste planirali za danas. Pokušajte kod nekog od starijih kolega – izaći će vam u susret, ali će vas malo smoriti pričom. Odnos sa voljenom osobom je danas dosta korektan.

DEVICA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju poslovne svakodnevice u napetim aspektima, pa slobodno očekujte da se naradite (ali i iznervirate) za sve pare. Taman završite sa jednim poslom, a naredni vas već čeka. Pokušajte da se organizujete. U emotivnom segmentu – preokreti i iznenađenja.

VAGA

Kod vas je od ranog jutra ludilo. I takav tempo će biti sve do kraja dana. Nemojte se nervirati i ne lomite se bez razloga – sve ćete stići da završite i odradite na vreme. Danas vam se čak može dogoditi i jedan „fatalni“ susret. U vama će se vrlo lako probuditi zainteresovanost i strast.

ŠKORPIJA

U poslovnom segmentu danas ništa ne funkcioniše kako treba. Ako biste malo smanjili nervozu i nestrpljivost, možda biste lakše izašli na kraj sa svim situacijama. Ako trebate da se vidite sa emotivnim partnerom, pokušajte da ne „ujedate“ za svaku sitnicu.