Astro

Ovnovima misli danas lete samo ka jednoj osobi, a Vagama i Rakovima sve ide od ruke!

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

02.10.2019. - 07:30h
Ovnovima misli danas lete samo ka jednoj osobi...
Ovnovima misli danas lete samo ka jednoj osobi...foto: Depositphotos/racorn

OVAN

Pred vama je dan ispunjen jakom energijom i pokretom u poslovnom segmentu. Planove je lako ostvariti, naročito u drugom delu dana. Jedna osoba vam predstavlja veliko iskušenje. Ne možete da se otrgnete od razmišljanja o njoj.

BIK

Očekivali ste više od jednog dogovora i danas možete biti neraspoloženi zbog toga što su se pojavile okolnosti koje vas sputavaju. Počinjete da razmišljate da li ste uradili baš sve što je bilo potrebno da bi ova priča uspela. Dan je odličan za vaše emotivne relacije.

BLIZANCI

Iako se situacije na poslu ne odvijaju lošim tempom, kod vas je prisutna neka forma nezadovoljstva. Možete smatrati da vas neko od kolega namerno zatrpava informacijama koje vam unose nemir. Sa voljenom osobom je dobra komunikacija, uzmite popodne i veče samo za vas dvoje.

RAK

Neke neočekivane situacije na poslu blago vas zabrinjavaju, ali ćete ubrzo videti da niste imali razloga da se tako osećate. Sve vam ide na ruku, ne brinite zbog povremenih zastoja. Danas je moguć kontakt preko prijatelja ili društvenih mreža koji će vam jako prijati. Osećate se dobro i zadovoljno.