Astro

Blizanci - danas je dan za pokretanje promena, Vage - "spustite loptu" i sve će biti OK!

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

25.09.2019. - 07:30h
Blizanci - danas je dan za pokretanje promena!
Blizanci - danas je dan za pokretanje promena!foto: Depositphotos/undrey

OVAN

Odličan dan za komunikaciju i pokretanje novih saradnji. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom.

BIK

Danas ste izvrsno organizovani i lako pokrećete poslovne situacije koje su vam važne. U komunikaciji sa drugima ostavljate pozitivan i dobar utisak. Mogući su i neočekivani novčani prilivi. U razgovoru sa voljenom osobom dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.

BLIZANCI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osećate.

RAK

Imate više posla nego što biste to u ovom trenutku želeli. Najviše vas opterećuje komunikacija, jer ne znate na koju ćete pre stranu. Sastančenja, dogovori, a telefon verovatno nećete ispuštati iz ruku. U emotivnom delu blagi nesklad sa voljenom osobom.