Astro

Ponedeljak donosi pregršt obaveza, ali Rakovima ni to neće pokvariti raspoloženje: Bikovi prepuštaju posao drugima, a Ribe sanjare

Šta su vama zvezde priredile za prvi dan jeseni?

23.09.2019. - 07:30h
Rakovima danas nikakve obaveze ne mogu da pokvare raspoloženje
Rakovima danas nikakve obaveze ne mogu da pokvare raspoloženjefoto: Depositphotos/Syda_Productions

OVAN

Naporan dan je pred vama. Posla je mnogo i vi žurite da završite obaveze koje imate, a okolnosti vam ne idu na ruku. Energija ovog dana vam ne prija, pa će biti malo teže da obuzdate svoje nezadovoljstvo. Emotivni partner vam može prebaciti da nemate dovoljno vremena za njega.

BIK

Obavili ste pripremne radnje i dogovore vezane za novi posao ili projekat koji planirate. Teži deo posla je iza vas, sada je ostalo samo još da se obavi papirologija, koju ćete vrlo rado prepustiti nekom drugom. Postoji mogućnost da više osoba danas obrati pažnju na vas.

BLIZANCI

Niste raspoloženi za bilo kakav ozbiljniji posao i to će se lako i primetiti. Možete doći u sukob s kolegama, zbog toga što pokušavate da izvrdate obaveze koje imate. Danas vam prijaju lepe stvari, komunikacija s ljudima koji su vam interesantni i koji vas privlače.

RAK

Vama sledi jurnjava i mnogo obaveza, ali ništa od ovoga neće poremetiti vaše dobro raspoloženje. Sa osobom koja vam je privlačna, danas ostvarujete komunikaciju. Biće primetan početni nesklad ili stidljivost, ali ovo se da brzo i lako prevazići.