Astro

Nedelja kao stvorena da je Ribe provedu uz partnera. Ljubavi se mogu nadati Vodolije, Strelčevi, i još neki drugi znaci

Divan dan za mnoge znake Zodijaka. Da li ste među njima?

22.09.2019. - 07:30h

LAV

Tokom ovog dana ste najviše posvećeni emotivnom partneru, mlađim članovima porodice, zabavi i prijateljima. Takođe, dobar je trenutak I za putovanje ili za pripreme za godišnji odmor. Kako dan bude odmicao, vaša će energija jačati I osećaćete se sve življe I raspoloženije.

DEVICA

Tokom ovog dana niste raspoloženi za neke susrete, kontakte, dogovore. Najradije ćete ostati kod kuće, sa ukućanima. Međutim, ovo će funkcionisati samo u prvom delu dana, tamo negde u poslepodnevnim satima dobićete jedan zanimljiv poziv koji će vas naterati da se na brzinu spremite I izađete.

VAGA

Tokom ovog dana najviše ćete se okretati kontaktima sa ljudima koje duže vreme niste videli. Imali ste premalo vremena u prethodnom periodu I sada želite da to nadoknadite. Možda su vaši planovi ipak preuveličani, jer je malo verovatno da ćete moći da svima posvetite dovoljno pažnje.

ŠKORPIJA

Tokom ovog dana najviše će vam prijati odmaranje, što će najviše biti izraženo u prepodnevnim satima. Ulaskom u popodne, vaša će se energija promeniti I osetićete podsticaj da izađete I provedete više vremena sa nekim ljudima koje ste možda malo I zapostavili.