Astro

Nedelja kao stvorena da je Ribe provedu uz partnera. Ljubavi se mogu nadati Vodolije, Strelčevi, i još neki drugi znaci

Divan dan za mnoge znake Zodijaka. Da li ste među njima?

22.09.2019. - 07:30h
Ljubav cveta
Ljubav cvetafoto: Depositphotos/yekophotostudio

OVAN

Danas ste pomalo nestrpljivi i lako vas je iziritirati, što će naročito biti prisutno I evidentno u prepodnevnim satima. Možete smatrati da neke situacije više ne možete da trpite. Spustite malo loptu i sačekajte drugi deo dana – vaše raspoloženje se popravlja i možete se posvetiti dragim ljudima.

BIK

Tokom današnjeg dana vam je potrebno više odmora nego inače. Kao da vas je prethodna sedmica I dešavanja u njoj u potpunosti iscedila I veći deo prepodneva ćete provesti ili u nekom leškarenju ili u potpuno opuštenoj atmosferi. Ostatak dana donosi bolje raspoloženje I vitalnost.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana dobro raspoloženje i uglavnom druženja, jer ćete želeti da sa više osoba koje ste neopravdano zapostavili, ostvarite kontakt I vidite se. Jedna dosta naporna sedmica je za vama, pa ćete možda iskoristiti popodne da saberete utiske I napravite plan za dalje…

RAK

Tokom ovog dana ćete biti u jako dobrom raspoloženju, najviše okrenuti ka svojim ukućanima, porodici, koji su generalno mesto gde se vi opuštate I “punite” pozitivnom energijom. Ako uspete da odvojite neki trenutak, obavezno izađite, jer ćete se provesti mnogo bolje nego što to očekujete.