Nije lako danas biti Škorpija, ali je lagodno biti Vaga ili Lav jer oni planduju; Dobro je i Devicama, njima je baš veselo

Kakva subota je pred vama, razrešite astro misteriju?

Kod nekih znakova je veselo, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
Kod nekih znakova je veselo, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

OVAN

Još uvek nije kasno da se neki dogovori i priče pokrenu. Istina je da hvatate „zadnji voz“ ali bolje i to nego da propustite priliku. Angažujte se oko onoga što tokom nedelje niste uspeli da obavite. Danas vam stoji mogućnost dosta zanimljive komunikacije sa osobom koja vas privlači.

BIK

Pomalo naporan dan je pred vama, ne zato što će se bilo šta loše dešavati, već zato što se vi osećate prilično rastrgnuto. Raspoloženje vam varira, pa ste čas u fazonu za posao, a čas biste najradije sve ostavili I pobegli. Sa emotivnim partnerom nerazumevanje.

BLIZANCI

Vi ćete ovaj dan iskoristiti da završite poslovne obaveze za koje do sada niste imali vremena. Ili vas je nadređena osoba podsetila na njih. Šta god da je, trudićete se da to završite što pre da biste ostavili vreme za svoje planove. Ako je jedan od tih planova kraće putovanje, možete imati sitnijih problema.

RAK

Mnogo toga morate završiti danas, a niste u raspoloženju da jurcate. Uradićete samo ono što je najneophodnije, pošto ste planirali da dan provedete u lepšim aktivnostima. Više će vam odgovarati da se vidite sa prijateljima ili da odete u šetnju.

foto: Depositphotos/AllaSerebrina
foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

LAV

Vi ste planirali da se danas susretnete sa ljudima koji su vam poslovno važni i od toga ne odustajete, iako sada baš i niste u najpodsticajnijem raspoloženju. Imaćete malo vremena za druge aktivnosti, jer ćete biti željni odmaranja.

DEVICA

Ako nešto od poslovnih obaveza morate odraditi danas, posvetićete se tome, ali sa samo jednom mišlju u glavi – da završite što pre i ostatak dana posvetite ukućanima ili prijateljima. Mislim da su ipak prijatelji prioritet, jer se vidi da ćete uživati u njihovom društvu verovatno do kasnih večernjih sati.

VAGA

Vi danas znate da morate da odradite neke poslove, ali ćete biti prilično neodlučni da li da ih ipak odložite za „neki drugi put“. Ništa vam se ne radi, najradije biste samo plandovali ili provodili vreme okruženi prijateljima ili osobama sa kojima možete da se zabavljate.

ŠKORPIJA

Ni vaše raspoloženje danas baš nije bajno, mada realno gledano za tako nešto nema ni malo razloga. Ono što ste želeli da uradite u poslovnom segmentu, uradili ste i završili. Ono što je vezano za emotivni deo, funkcioniše kako treba. Pa čemu to nezadovoljstvo što vam se vrti po mislima?

foto: Depositphotos/AllaSerebrina
foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

STRELAC

Promenljive situacije tokom dana dosta će uticati na vaše raspoloženje. Moguće je da ćete veći deo biti ćutljivi i posvećeni onome što radite. Verovatno je da ćete i u popodnevnim satima naći obavezu koja je neophodna da se završi baš danas. U suštini, povlačite se i ne želite da objašnjavate drugima zašto.

JARAC

Danas imate osećaj da nešto pozitivno ipak dolazi. I niste ni malo daleko od istine. Neke situacije počinju da se okreću u vašu korist. Dobijate jednu lepu pomoć u vidu dobrog raspoloženja, boljih emotivnih prilika i mali dašak srećnih okolnosti po pitanju posla i novca.

VODOLIJA

I vi ste imali par loših dana i pokušaćete danas da nadoknadite propuste. Moguće je čak i da se pojedine Vodolije „ovajde“ što se finansija tiče i odrade i naplate odmah neki poslić. U dobrom ste raspoloženju za susret sa voljenom osobom ili simpatijom. Provedite se dobro tokom večeri.

RIBE

Maknućete sve svoje obaveze na stranu i danas se posvetiti ili svojim ukućanima ili emotivnom partneru. Sve drugo može da čeka. Ništa vam nije važno, samo da se opustite, zabavite, uljuljkate u lepe stvari. Opustite se, teški su i naporni dani za vama. I red je da se odmorite, zar ne?

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".