Astro

Nije lako danas biti Škorpija, ali je lagodno biti Vaga ili Lav jer oni planduju; Dobro je i Devicama, njima je baš veselo

Kakva subota je pred vama, razrešite astro misteriju?

21.09.2019. - 07:30h
Kod nekih znakova je veselo
Kod nekih znakova je veselofoto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Još uvek nije kasno da se neki dogovori i priče pokrenu. Istina je da hvatate „zadnji voz“ ali bolje i to nego da propustite priliku. Angažujte se oko onoga što tokom nedelje niste uspeli da obavite. Danas vam stoji mogućnost dosta zanimljive komunikacije sa osobom koja vas privlači.

BIK

Pomalo naporan dan je pred vama, ne zato što će se bilo šta loše dešavati, već zato što se vi osećate prilično rastrgnuto. Raspoloženje vam varira, pa ste čas u fazonu za posao, a čas biste najradije sve ostavili I pobegli. Sa emotivnim partnerom nerazumevanje.

BLIZANCI

Vi ćete ovaj dan iskoristiti da završite poslovne obaveze za koje do sada niste imali vremena. Ili vas je nadređena osoba podsetila na njih. Šta god da je, trudićete se da to završite što pre da biste ostavili vreme za svoje planove. Ako je jedan od tih planova kraće putovanje, možete imati sitnijih problema.

RAK

Mnogo toga morate završiti danas, a niste u raspoloženju da jurcate. Uradićete samo ono što je najneophodnije, pošto ste planirali da dan provedete u lepšim aktivnostima. Više će vam odgovarati da se vidite sa prijateljima ili da odete u šetnju.