Astro

Nije lako danas biti Škorpija, ali je lagodno biti Vaga ili Lav jer oni planduju; Dobro je i Devicama, njima je baš veselo

Kakva subota je pred vama, razrešite astro misteriju?

21.09.2019. - 07:30h
foto: Depositphotos/AllaSerebrina

LAV

Vi ste planirali da se danas susretnete sa ljudima koji su vam poslovno važni i od toga ne odustajete, iako sada baš i niste u najpodsticajnijem raspoloženju. Imaćete malo vremena za druge aktivnosti, jer ćete biti željni odmaranja.

DEVICA

Ako nešto od poslovnih obaveza morate odraditi danas, posvetićete se tome, ali sa samo jednom mišlju u glavi – da završite što pre i ostatak dana posvetite ukućanima ili prijateljima. Mislim da su ipak prijatelji prioritet, jer se vidi da ćete uživati u njihovom društvu verovatno do kasnih večernjih sati.

VAGA

Vi danas znate da morate da odradite neke poslove, ali ćete biti prilično neodlučni da li da ih ipak odložite za „neki drugi put“. Ništa vam se ne radi, najradije biste samo plandovali ili provodili vreme okruženi prijateljima ili osobama sa kojima možete da se zabavljate.

ŠKORPIJA

Ni vaše raspoloženje danas baš nije bajno, mada realno gledano za tako nešto nema ni malo razloga. Ono što ste želeli da uradite u poslovnom segmentu, uradili ste i završili. Ono što je vezano za emotivni deo, funkcioniše kako treba. Pa čemu to nezadovoljstvo što vam se vrti po mislima?