Astro

U prvom delu dana Vage čeka veliki broj obaveza, Škorpije očekuje priliv novca, a Strelčeve iznenađenje!

Stavri se malo popravljaju, pa će neki astro pripadnici danas konačno moći da odahnu!

20.09.2019. - 07:00h

LAV

Dan kada vam poslovne obaveze oduzimaju dosta vremena, što će najviše biti izraženo u prepodnevnim satima. No, svakako kasnije u toku dana očekujte promenu energije, olakšane razgovore i kontakte, ali i mogućnosti za finansijske prilive. Ovo će se pozitivno odraziti I u vašim emotivnim relacijama.

DEVICA

Posao i poslovne obaveze zovu, a vi se ne odazivate. Šalimo se naravno – bićete vi na poslu. Ali ćete samo biti. Da ćete raditi, baš i nećete. Gledaćete da uhvatite prvu krivinu, što pre ako je moguće. I da se posvetite ličnim prioritetima. I nekome ko vam je drag. Potreban vam je kontakt sa voljenom osobom.

VAGA

U prvom delu dana čeka vas veliki broj obaveza, ali vi ćete to rešavati sa lakoćom i očas posla. U pravom ste raspoloženju, nasmejani, harizmatični i orni za razgovore, susrete, pregovaranje. Vaša energija privući će mnoge zadivljene poglede suprotnog pola.

ŠKORPIJA

Uspeli ste da rešite i neku poslovnu, ali i finansijsku tematiku i danas ste već mnogo bolje. Čak toliko bolje, da ćete opet biti raspoloženi da se posvetite voljenoj osobi, koja je samo čekala na vas. Dan dobar za zaradu.