Astro

Ovnovi će u prvom delu dana morati da se kontrolišu, kod Lavova emotivno promenljivo, Strelčevi danas imaju posla preko glave!

Kraj radne nedelje se bliži, a uzbuđenja ne jenjavaju!

19.09.2019. - 08:17h

LAV

Vi imate osećaj da je potrebno malo vremena da biste ostvarili svoje planove, I verovatno ste u pravu. Stoji da ste razapeti između obaveza I ličnih potreba, ali ćete pokušavati da balansirate I uskladite sve ovo. Vrlo promenljiv odnos sa voljenom osobom.

DEVICA

Jutarnja dešavanja će nekako biti previše brza za vaš ukus, pošto će vam biti potrebno makar par sati da budete spremni da se posvetite svojim obavezama. Kako dan bude odmicao, osećaćete se sve bolje. Popodne I veče vam donose mogućnosti novih poznanstava.

VAGA

Vi ste rešili da vas danas ništa ne može izbaciti iz takta. Imate I previše posla da biste obraćali pažnju na okolinu, koja je nekako uzavrela I nećete dozvoliti da vas drugi ometaju svojim primedbama. U emotivnim relacijama se sada lakše dolazi do kompromisa.

ŠKORPIJA

Danas jurite pokušavajući da završite poslovne obaveze na vreme, a ujedno I tražite način da rešite neku ličnu ili porodičnu problematiku. Malo vas sve ono što se dešava iscrpljuje, ali nećete se dati tek tako lako. Dan je pogodan da u kućnoj atmosferi I miru budete sa voljenom osobom.