Astro

Ovnovi će u prvom delu dana morati da se kontrolišu, kod Lavova emotivno promenljivo, Strelčevi danas imaju posla preko glave!

Kraj radne nedelje se bliži, a uzbuđenja ne jenjavaju!

19.09.2019. - 08:17h
foto: Depositphotos/olly18

OVAN

U prvom delu dana ćete morati da kontrolišete tenziju u poslovnom okruženju. Možete se posvađati sa kolegom bez ikakvog posebnog razloga. Jaku energiju koja vas danas nosi iskoristite na pametniji način. Povoljno za sva novčana pitanja. Emotivno – jake strasti, ljubomora.

BIK

Danas ništa na poslu ne funkcioniše po vašim planovima, pa pustite da stvari idu svojim tokom. Šta više – vaši pokušaji sređivanja mogu samo usporiti ili unazaditi stvari. Dobar je momenat da sa voljenom osobom odete na neko veće društveno okupljanje ili u pozorište, bioskop.

BLIZANCI

Ako ste kreativac ili vam je potrebno umetničko nadahnuće – danas ćete funkcionisati savršeno. No, ako je vaš posao drugačijeg tipa, vodite računa – greške su moguće, tenzija je moguća, u suštini moguće je da sve kvari vaše planove. I vaše će raspoloženje biti promenljivo i lako upadate u svađu.

RAK

Vi ste se danas ućutali, zabili glavu u svoje obaveze I nemate nameru da posvetite ni malo pažnje ljudima sa kojima radite I koji vas okružuju. Samo želite da završite ono što imate što pre, da se pokupite I odete kući. Doduše, neki imaju planove, I to vrlo lepe za susret Ili izlazak sa prijateljima.